Antena Meniu Search
x

Video "Am avut şi profă". Un clip cu o profesoară din Buzău căzând de pe un scaun rupt, pus intenţionat de elevi, viral pe TikTok

S-a vrut o glumă dar totul putea lua o turnură dramatică. O profesoară de biologie de la Liceul Henri Coandă din Buzău a devenit fără voie vedetă pe TikTok, după ce un clip cu ea căzând de pe scaunul de la catedră, rupt intenţionat de elevi, a devenit viral.

de Monica Palade

la 22.12.2021, 17:58

Vezi și

"Am avut şi profă", scrie pe filmuleţul care a circulat pe internet. Incidentul ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni, iar elevii au pus la cale farsa în timpul pauzei, ca să se amuze pe seama dascălului.

"Am avut şi profă"

În urma căzăturii, profesoara s-a ales cu răni destul de serioase. Şi mai şocant, elevul care se afla în apropiere nu se duce să ajute pe femeie care s-a prăbuşit sub catedră.

În tot acest timp, cineva filmează tot momentul, semn că regia fusese pregătită din timp. Se pare că, în urma incidentului, profesoara a anunţat conducerea şcolii care a demarat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Am avut şi profă". Un clip cu o profesoară din Buzău căzând de pe un scaun rupt, pus intenţionat de elevi, viral pe TikTok