Antena Meniu Search
x

Video Profesoară din Slobozia, înjurături ca la uşa cortului la şcoală: "Uitaţi-vă la mine, măi, tâmpiţilor!"

Scene de-a dreptul incredibile la un liceu din Slobozia. O profesoară de limba franceză i-a înjurat şi umilit pe elevii unei clase de-a a X-a, unde este şi dirigintă.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 20.12.2021, 14:45

Vezi și

Motivul? Au sunat la ambulanţă pentru că unei colege i s-a făcut rău. Incidentul a avut loc vinerea trecută, când elevii se pregăteau să dea teză la matematică. Atunci unei fete i s-a făcut rău si colegii au anunţat incidentul la cabinetul medical, iar conducerea şcolii a sunat la ambulanţă.

În scurt timp, în clasă a ajuns şi diriginta copiilor, care a început să strige că eleva s-a prefăcut. Ba mai mult, s-a supărat pe colegii ei şi i-a jignit, crezând că ei au sunat la 112. Unul dintre elevi a înregistrata întreaga scenă. Vă avertizăm urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Dialog profesoară-elevi: "Asta a leșinat că are test la matematică. Ați înteles? Tot proastă e şi tot o să rămână corigentă! Uitaţi-vă la mine, măi, tâmpiţilor! Când vă spun să număraţi, îmi spuneţi câte. Bă, m-aţi auzit?! Bă, m-aţi auzit?!

- Da!

Pe acelaşi subiect

- A murit asta?! Ziceţi, mă, a murit sau nu? Păi și-atunci, ce ***** mă-sii s-a întâmplat aici? Cum adică i s-a făcut rău? Păi, și chemi ambulanța, în condiţiile în care.? Cum chemați voi ambulanța, mă? Gata! Fără să anunțați pe nimeni, fără nimic.

- A anunţat la cabinetul medical, eram acolo!"

Au aflat din presă despre cele întâmplate

Acum profesoara de franceză este cercetată disciplinar de o comisie a liceului, iar poliţiştii au deschis o anchetă. Singura măsură luată până acum este că profesoara nu mai este diriginte la clasa respectivă. Este greu de spus ce alte măsuri ar putea fi luate, cel puţin în perioada următoare şi asta pentru că profesoara a intrat în concediu medical, imediat ce înregistrările au apărut în presa locală. Aşadar nu poate fi cercetată disciplinar.

Directoarea şcolii şi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Ialomiţa au aflat tot din presa locală despre incident. În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Profesoară din Slobozia, înjurături ca la uşa cortului la şcoală: "Uitaţi-vă la mine, măi, tâmpiţilor!"