Antena Meniu Search
x

Video "Am făcut-o ca să mă distrez". Româncă împuşcată în cap de iubitul albanez, pe insula Creta. Gianina pierduse o sarcină cu câteva luni în urmă

O crimă brutală a îngrozit oraşul Heraklion, din Grecia. O româncă de 29 de ani a fost ucisă cu focuri de armă de partenerul albanez, după o ceartă violentă. Asasinul a sunat chiar el la poliţie, să se predea.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 19:36

Vezi și

Crima a avut loc în zorii zilei. După o ceartă violentă, vecinii au auzit o împuşcătură. Ucigaşul, în vârstă de 39 de ani, a chemat singur poliţiştii.

Ucigaşul femeii: Veniţi, mi-am ucis iubita!

Ucigaşul le-a spus poliţiştilor că doar voia să-şi sperie iubita

Ajunşi la faţa locului, ofiţerii au găsit-o pe românca de 29 de ani într-o baltă de sânge, cu o rană gravă la cap. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. În cameră, oamenii legii au găsit un pistol, deţinut ilegal, şi încă trei gloanţe. Criminalul era atât de beat încât abia se ţinea pe picioare, iar poliţiştii nu au reuşit nici măcar să îl interogheze. Ulterior, el le-a spus anchetatorilor că totul a fost un accident şi că i-a pus pistolul la cap doar ca să o sperie. 

Pe acelaşi subiect

Ucigaşul femeii: "Pistolul avea o siguranţă, dar s-a descărcat. Am făcut-o ca să mă distrez".

Incidentul i-a şocat pe vecinii cuplului. 

Vecină: Este un lucru îngrozitor să auzim aşa ceva. Şi s-a întâmplat de prea multe ori în ultimii ani. Sunt prea multe victime. Ceva trebuie făcut. Nu ştiu ce, dar trebuie luate acţiuni. E prea multă violenţă. 

Gianina pierduse o sarcină

Gianina locuia de zece ani în Grecia şi lucra la un magazin din Heraklion. Cunoscuţii ei spun că a avut o viaţă plină de încercări. În ultimele luni, pierduse o sarcină, iar apoi s-a despărţit de partener. 

Vecină: Fata locuia aici, era însărcinată. Vara se întâlnea cu alte femei şi cu un bărbat de culoare. Apoi, nu am mai văzut-o niciodată. 

Tot vecinii povestesc faptul că Nina, aşa cum era cunoscută de prieteni, era tot mai retrasă după ce l-a întâlnit pe iubitul albanez. În plus, tot cartierul auzea certurile lor tot mai dese. Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru omor din culpă şi deţinere ilegală de arme. A mai avut probleme cu legea. A fost reţinut pentru deţinere droguri şi era cunoscut drept scandalagiu. 

Nu e clar dacă suspectul este membru al mafiei albaneze. Potrivit Europol, în Grecia operează cel puţin 2.500 de membri ai mafiei albaneze, organizaţi în 15 grupări infracţionale. Aproape toate sunt implicate în traficul cu droguri şi au legături cu grupările mafiote italiene 'Ndrangheta şi Camorra, dar şi cu cele din America de Sud. Anual, în Grecia intră droguri în valoare de 500 de milioane de euro, iar aproape o treime din canitate este operată de mafia albaneză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Am făcut-o ca să mă distrez". Româncă împuşcată în cap de iubitul albanez, pe insula Creta. Gianina pierduse o sarcină cu câteva luni în urmă