Antena Meniu Search
x

Video "Am luat o viaţă de om". Criminalul din Satu Mare şi-a recunoscut fapta, după ce iniţial a minţit la 112

Criminalul din Satu Mare care a ucis o femeie în propriul ei apartament, apoi a sunat la 112 şi a spus că a găsit-o moartă şi-a recunoscut fapta. Victima îl angajase pentru a-i renova locuinţa, dar nu s-ar fi înţeles la bani. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.07.2023, 13:28

Vezi și

Bărbatul de aproximativ 40 de ani a sunat iniţial la 112 şi a spus că a găsit-o pe femeie moartă în casă. Mai mult, s-a declarat şocat de descoperirea macabră. Filmul poveştii avea să ia o altă întorsătură la scurt timp după ce anchetatorii au ajuns la faţa locului şi l-au luat la întrebări. 

Filmul crimei din Satu Mare. Luminiţa a fost ucisă în propria locuinţă

Atât el, cât şi soţia lui, au început să se piardă în detalii şi să afişeze un comportament suspect. În cele din urmă, zugravul le-a spus anchetatorilor adevărul. În urma unei discuţii aprinse cu Luminiţa, victima de 48 de ani, individul i-a tăiat gâtul cu un cutter. Scandalul ar fi început de la o neînţelegere legată de bani. 

Era angajat, din spusele lui, de o lună şi două săptămâni pentru a renova apartamentul devenit ulterior scena crimei. Femeia s-ar fi declarat însă nemulţumită de rezultatul muncii sale şi nu ar fi fost de acord pentru suma de bani pe care i-o ceruse el. Într-un moment de furie, bărbatul a pus mâna pe cutter şi i-a tăiat gâtul.

Pe acelaşi subiect

Deşi în conversaţia telefonică cu un dispecer de la 112 a subliniat că a venit îngrijorat să o verifice pentru că nu mai răspundea la telefon de dimineaţă, vecinii Luminiţei au o altă versiune. Locatarii ar fi auzit-o ţipând "Lasă-mă, lasă-mă", cu o oră înainte de apelul la salvare, fapt ce infirmă varianta acestuia.

Criminalul spune că regretă fapta

În faţa anchetatorilor, criminalul şi-a recunoscut fapta. Întrebat de ce a recurs la gestul extrem, răspunsul lui a fost: "Nu ştiu, cred că din neatenţie. Dintr-o ceartă. A fost nemulţumită cu lucrarea şi m-a ameninţat că ea are avocaţi şi că o să plătesc de 5 ori înapoi". 

"Îmi pare, cum să nu-mi pară. Am luat o viaţă de om. Asta e", a mai spus el. 

Bărbatul a fost arestat şi, după mai multe ore de audieri, procurorii au decis să îl reţină pe bază de ordonanţă. Duminică, suspectul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Am luat o viaţă de om". Criminalul din Satu Mare şi-a recunoscut fapta, după ce iniţial a minţit la 112