Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Am rămas şocat". Filmul atacului din Cluj, unde un şofer de ridesharing a fost atacat de trei adolescenţi beţi. Bărbatul e în comă

Un şofer de ridesharing de 50 de ani din Cluj-Napoca este în comă, după ce a fost atacat de trei adolescenţi. Bărbatul a fost lovit cu o sticlă de bere în cap şi lăsat inconştient. Agresorii s-au făcut nevăzuţi, însă au fost prinşi ulterior de poliţişti. Acum tinerii sunt sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 11:25

Cluj-Napoca, puţin după ora 23:00. Şoferul de ridesharing, în vârstă de 50 de ani, este în timpul programului, iar trei adolescenţi ameţiţi bine de aburii alcoolului, vor să se urce în maşina acestuia.

Șofer de ridesharing lovit cu sticla în cap la Cluj

Bărbatul îi refuză din cauza faptului că tinerii sunt beţi şi cu sticlele de alcool în mână. Este şi motivul pentru care izbucneşte scandalul. Unul dintre copii îl loveşte puternic cu sticla de bere în cap, iar şoferul rămâne inconştient. Toţi trei se fac nevăzuţi.

Vezi și

Patricia Socaciu, purtător de cuvânt IPJ Cluj: În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei. Persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Pe acelaşi subiect

Şofer Bolt: Am rămas şocat de chestia întâmplată şi am mai întâmpinat şi eu pasageri băuţi. 

Ajutorul şoferului vine de la un trecător, care dă imediat alarma. 

ISU Cluj: La faţa locului s-a deplasat un echipaj de tip B2 care a găsit bărbatul în stop cardio respirator. Au început imediat manevrele de resuscitare, iar ulterior, bărbatul în vârstă de 50 de ani a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat la spital.

Bărbatul lovit este în comă

Patricia Socaciu, purtător de cuvânt IPJ Cluj: În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Şoferul a fost grav rănit, iar acum este în comă. Ce trei adolescenți în schimb, au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » "Am rămas şocat". Filmul atacului din Cluj, unde un şofer de ridesharing a fost atacat de trei adolescenţi beţi. Bărbatul e în comă