Antena Meniu Search
x

Video Amenzi de 28.000 de lei pentru turiştii care au intrat cu ATV-urile în zone de pădure protejată, la Vama Buzăului. Avertismentul jandarmilor montani

Vremea frumoasă din acest weekend i-a ademenit pe mulţi turişti la munte. Unii dintre ei însă au arătat că nu au niciun respect pentru natură şi au plătit scump pentru asta. Mai mulţi turişti au fost prinşi de jandarmi cu ATV-urile în fondul forestier din Vama Buzăului, din judeţul Braşov. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.05.2023, 14:35

Vezi și

Au fost nu mai puţin de 8 cazuri de acest fel, toate depistate doar în acest sfârşit de săptămână. În fiecare dintre aceste cazuri au fost aplicate sancţiuni. Totalul amenzilor pentru acestea este de 28.000 de lei.

Există şi un avertisment formulat de militarii jandarmeriei montane pentru cei care preferă astfel de plimbări, să aleagă orice fel de rută în afara pădurilor sau păşunilor alpine pentru că plimbările în astfel de zone sunt interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Amenzi de 28.000 de lei pentru turiştii care au intrat cu ATV-urile în zone de pădure protejată, la Vama Buzăului. Avertismentul jandarmilor montani