Antena Meniu Search
x

Amenzi de zeci de mii de lei în urma unei operaţiuni de amploare pentru respectarea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, în Dolj

Autorităţile din Dolj au organizat, în ultimele 24 de ore, o operaţiune de amploare în vederea respectării restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

de Redactia Observator

la 27.02.2021, 11:48

Autorităţile din Dolj au aplicat peste 200 de amenzi în cadrul operaţiunii de amploare
Autorităţile din Dolj au verificat clienţii a numeroase localuri
  • Autorităţile din Dolj au aplicat 210 amenzi în cadrul operaţiunii de amploare.
  • Autorităţile din Dolj anunţă că astfel de operaţiuni vor avea loc şi în perioada următoare.

470 de persoane au participat la operaţiunea de amploare, fiind vorba despre angajaţi ai Prefecturii, poliţişti, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, ai Protecţiei Consumatorului, ai Autorităţii Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj.

Conform autorităţilor locale din Dolj, au fost verificate peste 170 de societăți comerciale, 170 de locaţii de interes şi 390 de mijloace de transport, fiind legitimate un total de aproximativ 3.700 de persoane.

S-au aplicat 210 amenzi în urma operaţiunii de amploare din Dolj

În urma verificărilor efectuate s-au aplicat 210 amenzi în valoare de circa 67.000 de lei, 186 dintre amenzi fiind pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie.

La finalul operaţiunii de amploare, reprezentanţii autorităţilor din Dolj au ţinut să transmită următorul mesaj: "Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului  judeţ. Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise. Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri".

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Cristina Oprea, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Amenzi de zeci de mii de lei în urma unei operaţiuni de amploare pentru respectarea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, în Dolj