Antena Meniu Search
x

A fost găsită Ana Maria, fetiţa de 12 ani fugită cu iubitul de 40 de ani al surorii sale. Copila rătăcea înfricoşată prin pădure

Ana Maria Blebea, tânăra de 12 ani care a fost sedusă de iubitul în vârstă de 40 de ani al surorii sale, a fost găsită. Au fugit amândoi de acasa, fata fiind amăgită de bărbatul de 40 de ani cu vorbe mincinoase de iubire, apoi abandonată.

Ana Maria Blebea, tânăra de 12 ani care a fost sedusă de iubitul în vârstă de 40 de ani al surorii sale, a fost găsită.

Au fugit amândoi de acasa, fata fiind amăgită de bărbatul de 40 de ani cu vorbe mincinoase de iubire, apoi abandonată.

Dispariţia fetei a declanşat căutări care nu s-au oprit timp de aproape 2 săptămâni. Localnicii, familia şi prietenii au încercat să o găsească în tot acest timp.

Într-un final, fata a fost găsită abandonată de bărbatul de 40 de ani într-o pădure deasă, de lângă satul Măgura, înfricoşată şi înfometată. Copila a ajuns înapoi în sânul familiei, dar bărbatul e de negasit.

Pe acelaşi subiect

Politistii au scos-o pe Ana Maria Blebea din pădure si au dus-o acasa, acolo unde minora a ramas in grija mamei sale.

Poliţiştii au declarat că fata a fost in toata aceasta perioada in compania unui barbat de 39 de ani pe care il cunostea de mult timp, el traind in concubinaj cu sora ei mai mare.

Desi mama fetei le-a declarat politistilor ca fata ei a fost rapita, aceste acuzatii nu au fost probate si nu exista indicii despre faptul ca minora ar fi fost luata cu forta de catre barbat.

Tanara de 12 ani este semianalfabeta, a renuntat la scoala in clasa a doua atunci cand a ramas repetenta, iar de atunci mama ei a refuzat sa o mai trimita la scoala invocand saracia.

Poliţiştii continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » A fost găsită Ana Maria, fetiţa de 12 ani fugită cu iubitul de 40 de ani al surorii sale. Copila rătăcea înfricoşată prin pădure