Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minoră de 12 ani fugită de acasă cu fostul iubit de 40 de ani al surorii sale. Familia e disperată

O minoră de 12 ani este dată dispărută, împreună cu un bărbat de 40 de ani. Se pare că cei doi trăiau o idilă interzisă, iar, familia fetei intenţiona să se mute din oraş, din această cauză, informează presa locală.

de Redactia Observator

la 18.09.2018 , 20:45

Blebea Ana Maria

O minoră de 12 ani este dată dispărută, împreună cu un bărbat de 40 de ani. Se pare că cei doi trăiau o idilă interzisă, iar, familia fetei intenţiona să se mute din oraş, din această cauză, informează presa locală.

La un moment dat, cei doi s-ar fi întors acasă, doar să fugă din nou, însoţiţi de încă o minoră de 12 ani, nepoata bărbatului de 40 de ani.

După 24 de ore, cea de-a doua minoră s-a întors acasă, în miezul nopţii. Din primele informații oferite de polițiștii, se pare că aceasta nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni, însă oamenii legii îi caută în continuare pe cei doi fugari. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit presei locale, care citează surse din rândul polițiștilor, Blebea Ana Maria (minora de 12 ani) și bărbatul de 40 de ani trăiesc o adevărata poveste de iubire și au hotărât să fugă în momentul în care familia copilei a decis să se mute din localitate. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul, cu care a fost văzută fata plecând de acasă, din Șoimari, sâmbătă dimineață, este un cunoscut al familiei. Acesta ar fi fostul iubit al surorii minorei de 12 ani, cu care a avut şi un copil. 

Presa locală precizează că bărbatul a fost un apropiat intim și al mătușei celor două fete.

Ana Maria Blebea are 1,60 metri înălțime, constituție astenică, păr negru, ochi căprui.

Bărbatul cu care ar fi plecat cele două fete are 1,65 m înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr negru și ten de culoare închisă.

Atât bărbatul de 40 de ani, cât şi minora de 12 ani sunt daţi dispăruţi şi căutaţi de poliţişti. Dacă aveţi informaţii, sunaţi la 112 sau puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook Observator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Minoră de 12 ani fugită de acasă cu fostul iubit de 40 de ani al surorii sale. Familia e disperată