Antena Meniu Search
x

Un tată din Gorj îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana Maria este de negăsit, poliţia este în alertă

Un tată din Gorj îşi caută cu disperare fiica de 19 ani, care a dispărut ieri din Ţânţăreni. Ana Maria Trîncă a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.01.2020, 11:49

Ana Maria Trîncă a dispărut din Ţânţăreni, Gorj
Un tată din Gorj îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana Maria este de negăsit de mai bine de 24 de ore - IPJ Gorj

Un tată din Gorj îşi caută cu disperare fiica de 19 ani, care a dispărut ieri din Ţânţăreni. Ana Maria Trîncă a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Țânțăreni, despre faptul că fiica sa, Trîncă Ana Maria, de 19 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Cea care a observat lipsa fetei a fost mama acesteia, care, ieri dimineaţă, a mers în dormitorul fiicei sale şi a constatat că Ana Maria nu se mai afla în cameră, iar de acolo lipseau actele de identitate, haine şi alte lucruri personale.

Părinții fetei spun că, seara, ar fi avut nişte discuții contradictorii legate de pregătirea fetei pentru susținerea unor examene. Fata a mers apoi în camera sa, unde mama ei a văzut-o ultima dată, dormind.

Ana Maria Trîncă, căutată de poliţiştii din Gorj

Semnalmente Trîncă Ana-Maria:

- înălţime 1,75 m, greutate aproximativ 55 kg, păr șaten, lung, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui.

Nu se cunosc detalii referitoare la vestimentația tinerei dispărute.

Cei care pot oferi detalii care să ajute polițiștii în identificarea persoanei, sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tată din Gorj îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana Maria este de negăsit, poliţia este în alertă