Răsturnare de situație la analizele copilului de 3 ani mort de la shaorma. Sunt negative, serviciul Omoruri a intrat pe fir
Răsturnare totală de situație în cazul copilului de 3 ani care a murit după ce ar fi mâncat shaorma. Potrivit unor surse apropiate anchetei, rezultatele au fost negative cu privire la shaorma de la care ar fi murit copilul de 3 ani, concluziile fiind trimise de DSV la serviciul Omoruri.
Răsturnare totală de situație în cazul copilului de 3 ani care a murit după ce ar fi mâncat shaorma.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, rezultatele au fost negative cu privire la shaorma de la care ar fi murit copilul de 3 ani, concluziile fiind trimise de DSV la serviciul Omoruri.
Parchetul Tribunalului Bucureşti a declanşat o anchetă în cazul unui copil de trei ani care a murit la spital, acolo unde au ajuns şi părinţii lui, după ce ar fi mâncat shaorma de la un fast-food din Capitală. Procurorii spun că există suspiciunea unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, motiv pentru care cazul este considerat unul medico-legal.
Potrivit Pachetului, părinţii au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, dar nu a fost necesară internarea în spital, iar în prezent starea lor s-a ameliorat.
- Ce au descoperit inspectorii de la Protecția Consumatorului în localurile de tip fast-food verificate, după...
- Poziția oficială a procurorilor despre cazul copilului de 3 ani care a murit după ce a mâncat shaorma în București
- Anchetă în cazul copilului mort după ce ar fi mâncat shaorma de la un fast-food din Capitală. Substanţă...
Comisarii ANPC care au mers în control la restaurantul fast-food de pe Şoseaua Vergului de unde băieţelul care a murit şi părinţii lui au consumat shaorma au verificat mai multe unităţi de alimentaţie din zonă şi au aplicat trei amenzi în valoare totală de 16.000 de lei.
Trei unităţi tip fast-food din sectorul 2 al Capitalei au fost amendate, iar comisarii au retras zece kilograme de produse.
Sancţiunile au fost date pentru nereguli legate de informarea consumatorilor privind utilizarea de ingrediente alergene, produse preparate din produse decongelate, lipsa gramajelor indicate per porţie, schimbarea stării termice a unor materii prime, sau depozitarea în spaţiu de congelare a sortimentului doner pui, prelucrat termic, dar scos din consum şi pentru care nu s-a putut justifica data preparării sau motivul scoaterii din consum.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰