Antena Meniu Search
x

Exclusiv. Anchetatorii au aflat ora la care Răzvan Ciobanu a murit în accidentul din Săcele

Răsturnare de situaţie în cazul anchetei accidentului în care şi-a pierdut viaţa Răzvan Ciobanu. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii şi procurorii din Constanţa, s-a stabilit că designerul a murit cu mult timp înainte de a fi descoperit.

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 17:26

Anchetatorii au aflat ora la care Răzvan Ciobanu a murit în accidentul din Săcele
Anchetatorii au aflat ora la care Răzvan Ciobanu a murit în accidentul din Săcele - Observator

Răsturnare de situaţie în cazul anchetei accidentului în care şi-a pierdut viaţa Răzvan Ciobanu. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii şi procurorii din Constanţa, s-a stabilit că designerul a murit cu mult timp înainte de a fi descoperit.

Potrivit unor surse din anchetă, accidentul din Săcele în care Răzvan Ciobanu a murit s-a produs în intervalul orar 20.00 - 22.30 din data de 28 aprilie 2018.

Totul a ieşit la iveală după ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului şi releele reţelelor de telefonie din zonă.

Astfel, s-a stabilit că în intervalul 20.00 - 22.30, Răzvan Ciobanu a murit în accidentul de la Săcele, totul ieşind la iveală abia a doua zi dimineaţă.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 04.00 despre accidentul de la Săcele de către un localnic care trecea prin zonă şi a observat autoturismul marca Range Rover distrus, între copacii dintr-o lizieră.

Răzvan Ciobanu, noi detalii din ancheta accidentului mortal

După ce s-a stabilit intervalul orar în care Răzvan Ciobanu, anchetatorii pot verifica imaginile de pe camerele de supraveghere de pe traseul pe care desginerul l-a avut încă de când a plecat din staţiunea Mamaia.

Pe podul din Năvodari, în loc să vireze la stânga către localitatea Lumina şi drumul către autostrada A2, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta şi şi-a continuat drumul prin localităţile Corbu şi Săcele.

La un moment dat, pe o bucată de drum drept, maşina condusă de Ciobanu a ieşit de pe şosea şi a ajuns pe câmp, acolo unde a rulat pe o distanţă de aproximativ 800 de metri înainte de a se lovi de mai mulţi copaci dintr-o lizieră.

Maşina s-a răsturnat după ce a lovit copacii, la o viteză de aproximativ 120 de km/h, şi a revenit pe roţi.

Pentru că nu purta centura de siguranţă, Răzvan Ciobanu a fost proiectat prin geamul portierei din dreapta şi şi-a pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Exclusiv. Anchetatorii au aflat ora la care Răzvan Ciobanu a murit în accidentul din Săcele