Antena Meniu Search
x

Andreea, tânăra care a murit lângă tatăl ei în accidentul din Buzău, lucra în Londra și venise în țară de sărbători. ”Ne-au spus că nu au fost ei de vină”

Andreea, tânăra care a murit alături de tatăl ei, în accidentul de pe centura municipiului Buzău, lucra în Londra, Anglia, și venise în țară să petreacă sărbătorile de Crăciun alături de familia ei. În momentul tragediei, tatăl ei o conducea cu mașina spre aeroportul Otopeni.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 16:58

Andreea a murit lângă tatăl ei, Mihail Costachi
Andreea, tânăra care a murit lângă tatăl ei în accidentul din Buzău, lucra în Londra și venise în țară de sărbători. ”Ne-au spus că nu au fost ei de vină” - Facebook

Cei doi, tată și fiică, au murit nevinovați după ce o mașină care venea pe contrasens i-a lovit în plin și le-a proiectat autoturismul într-o dubă de marfă. Victimele au fost scoase în viață de echipajul de descarcerare şi duşi la Spitalul Judeţean din Buzău, însă medicii nu au reușit să-i salveze.

Andreea și tatăl ei se îndreptau spre aeroport 

Sora Andreei, Daniela, spune că polițiștii au transmis familiei doar că ”nu au fost ei de vină pentru accident” și că cel mai probabil cineva a încercat să facă o depășire, însă a intrat pe banda lor și le-a proiectat mașina într-o dubă.

Totodată, ea a spus că nu știe când își va înmormânta tatăl și sora pentru că cei doi vor fi supuși unor autopsii.

Pe acelaşi subiect

”Mergeau la aeroport, sora mea muncea în Londra și a venit în vizită de Crăciun. Tata conducea”, a mai spus ea.

Primarul din Focșani cunoștea familia distrusă în accidentul din Buzău

Primarul din Focșani spune că familia lui Mihail Costachi, tatăl Andreei, era una unită și închegată și atrage atenția asupra accidentelor petrecute pe E85, denumit și ”Drumul morții”

”Această tragedie ne-a lovit pe toți. Drumul morții E 85 își ia victimele, multe dintre ele nevinovate. Același lucru s-a întâmplat și cu Mihail Costachi și fiica lui Andreea. (...) Trebuie neapărat să dăm importanța cuvenită acestor drumuri europene. Mi-aș dori să începem autostrada București - Pașcani”, a spus primarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Andreea, tânăra care a murit lângă tatăl ei în accidentul din Buzău, lucra în Londra și venise în țară de sărbători. ”Ne-au spus că nu au fost ei de vină”