Antena Meniu Search
x

Om de afaceri ruinat şi părăsit de soţie, zdrobit cu BMW-ul pentru 40.000 de lire. Criminalii, tată şi fiu, sunt judecaţi în Islanda

O datorie de 40.000 de lire a transformat o pereche tată-fiu în ucigaşi. Cei doi bărbaţi l-au prins pe bărbatul căruia în datorau banii şi l-au călcat cu maşina în repetate rânduri, lăsându-i trupul zdrobit într-o parcare din Islanda. Camerele de supraveghere au filmat întregul incident. 

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 10:54

- Profimedia

John Avers, în vârstă de 47 de ani, a murit călcat de maşină într-o parcare din Islanda, plătind cu viaţa pentru o datorie de 40.000 de lire. După cum arată imaginile surprinse de camerele de supraveghere, Gary Ternent l-a ţintuit la sol, în timp ce fiul său, Bobby Ternent (32 de ani) se afla la volan. Autoturismul a trecut în repetate rânduri peste trupul bărbatului, care a murit în cele din urmă, după ce a strigat de durere minute în şir. Datornicul avea răni multiple, "catastrofale", relatează Mirror.

Cei doi ucigaşi au zdrobit trupul victimei până la moarte

Când scena terifiantă a luat sfârşit, Bobby Ternent s-a întors acasă, şi-a schimbat hainele şi a incendiat autoturismul BMW X6, care avea plăcuţe de înmatriculare cu numere false. Gestul nu i-a împiedicat însă pe poliţişti să îi ia urma, iar acesta şi tatăl său au fost reţinuţi. Ulterior, au fost descoperite şi înregistrări ale unor convorbiri între criminali, în care cei doi pun la cale planul sângeros. Au convenit să treacă peste el cu maşina de cel puţin trei ori, de teamă ca nu cumva victima să supravieţuiască miraculos.

În arestul poliţiei, Bobby Ternent a declarat că întregul conflict cu John Avers, cu care era prieten de-o viaţă, a pornit de la o datorie de 40.000 de lire. Incidentul s-a petrecut pe 13 septembrie 2020: după ce l-au călcat cu maşina de patru ori, ucigaşii au părăsit trupul într-o baltă de sânge. Medicii legişti au precizat că victima avea craniul fracturat, la fel ca sternul, pelvisul, piciorul drept şi 22 de coaste. 

Cine era victima: om de afaceri de succes, ruinat şi părăsit de soţie

Emlyn Jones povesteşte că Anvers era până nu demult un om de afaceri de succes, care a pierdurt însă toţi banii şi a căzut într-o depresie adâncă. Părăsit şi de soţie, s-a apucat de băut şi de droguri, iar în ziua morţii sale îi scrisese fostei partenere de viaţă un mesaj: "O să-ţi recuperez casa". Nu a mai apucat să se ţină de cuvânt: viaţa i-a fost curmată brutal, iar procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Om de afaceri ruinat şi părăsit de soţie, zdrobit cu BMW-ul pentru 40.000 de lire. Criminalii, tată şi fiu, sunt judecaţi în Islanda