Antena Meniu Search
x

Andrei a murit după ce a zăcut ore bune pe marginea drumului. Prietenii l-au abandonat în mașina făcută zob într-o râpă

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 18 ani, din Vâlcea. Andrei Brătoiu a murit în urma unui accident teribil produs în noaptea de duminică spre luni, fiind abandonat între fiarele mașinii de cei patru prieteni cu care se afla în mașină.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.07.2020, 08:18

  • Speriați, în loc să sune la 112, cei patru prieteni l-au abandonat pe Andrei și au fugit.
  • Șoferul mașinii a fost arestat pentru 30 de zile.

Nenorocirea s-a produs pe DN 643 B, în Vâlcea. Șoferul unui autoturism Skoda, condus din direcţia Stăneşti spre Măciuca, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina a ieşit în afara carosabilului, a lovit un cap de pod şi s-a prăbușit în pârâul Gura Văii, într-o râpă adâncă de 5 metri.

Impactul a fost atât de violent, încât roţile mașinii s-au rupt efectiv.

Cinci tineri se aflau în mașină, în momentul accidentului: şoferul de 26 de ani şi alţi patru băieţi, dintre care trei minori, toţi din comuna Stăneşti. 

Dintre toți, doar un tânăr de 18 ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost rănit. Andrei Brătoiu a suferit leziuni grave și și-a pierdut conștiența.

Speriați, în loc să sune la 112, cei patru prieteni l-au abandonat și au fugit.

Câteva ore mai târziu, o persoană a alertat autorităţile, iar Andrei a ajuns la spital. Din păcate, tânărul nu a supravieţuit operaţiei.

Arest și control judiciar pentru prietenii fugari

Iniţial, poliţiştii care au ajuns la faţa locului au crezut că tânărul de 18 ani a fost cel care a provocat accidentul şi a fost şi singur în maşină, scrie gazetavalceana.ro.

Ulterior, oamenii legii au extins ancheta și au descoperit adevărul.

Luni, 27 iulie, toți cei implicaţi în accident au fost reţinuţi, iar marți au fost prezentaţi instanţei de judecată din Bălceşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit portalului instanţelor, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea de arestare pentr 30 de zile a șoferului, pentru ceilalți trei tineri fiind luată măsura controlului judiciar.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Andrei a murit după ce a zăcut ore bune pe marginea drumului. Prietenii l-au abandonat în mașina făcută zob într-o râpă