Antena Meniu Search
x

Familie din Motru, distrusă în tragedia de la Craiova. Tatăl și fiica de 6 ani au murit spulberați de șoferul sinucigaș

O familie din Motru a fost distrusă, marți dimineață, pe Centura de Nord a Craiovei. Tatăl, care se afla la volan, și fetița lui de șase ani, au pierit pe loc după ce un șofer de 25 de ani cu intenții sinucigașe a intrat în plin în mașina lor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.07.2020, 15:09

  • Mașina familiei a fost lovită de un tânăr care a vrut să se sinucidă.
  • În urma accidentului, tatăl, care se afla la volan, și fetița lui de șase ani au murit pe loc în impact.

Mama fetiței a fost preluată de salvatori în stare gravă și se află acum la spital. Directorul medical al Spitalului din Craiova a anunțat că femeia a suferit fracturi la nivelul bazinului, coloanei cervicale si un traumatism cranian.

Se pare că intenționau să meargă la mare, în mașina lor nouă cumpărată de doar câteva zile. Din nefericire, nu au mai apucat să se bucure de zile liniștite împreună.

Poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

În urma accidentului, cei doi șoferi şi o fetiță de 6 ani au murit, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital.

În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Accident pe Centura de Nord a Craiovei
Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Familie din Motru, distrusă în tragedia de la Craiova. Tatăl și fiica de 6 ani au murit spulberați de șoferul sinucigaș