Antena Meniu Search
x

Video Andrei şi vărul lui de doar 16 ani au murit pe loc, în Joia Mare. Au sfârşit într-un BMW făcut praf după o cursă nebună, pe un drum din Argeş

Tragedie fără margini, pe un drum din comuna Ungheni, judeţul Argeş! Deşi era şofer de doar trei săptămâni, Andrei a ţinut cu tot dinadinsul să-şi impresioneze verişorii, într-o cursă ce s-a dovedit a fi mortală. Cu pretextul că se duc la o frizerie, cei patru tineri, au ponit în trombă. La un moment dat, şoferul începător a uitat de regulile de circulaţie şi a depăşit limita de viteză legală. Brusc, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi a făcut prăpăd. În cursa nebună, tânărul a izbit un copac, dar şi un stâlp de electricitate. Atât şoferul, cât şi unul dintre verişorii acestuia, de doar 16 ani, au murit pe loc. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Mariana Zaharia

la 03.05.2024 , 11:12

Martor: Cică a trecut cu o viteză... 

În urmă cu trei săptămâni, Andrei sărbătoarea alături de prieteni obţinerea permisului de conducere. Deşi era un şofer începător, bucuroşi peste măsură pentru reuşita fiului lor, părinţii acestuia i-au luat cadou un autoturism cu mulţi cai putere. Ieri, în Joia Mare, băiatul s-a oferit să-şi conducă cei trei verişori la o frizerie din Piteşti. Pe drum însă, pentru a-şi etala bijuteria cu mulţi cai putere, şoferul a uitat de regulile de circulaţie. Într-o fracţiune de secundă a pierdut controlul volanului.

Tânără: Era o viteză foarte mare, mai ales că maşina era..după cum o vedeţi. 

Vezi și

Tânăr: A trimis un snap fix în momentul în care a făcut accidentul. 

Pe acelaşi subiect

Zgomotul asurzitor i-a alertat imediat pe oamenii care locuiau în zonă. În câteva clipe, localnicii au rămas în beznă. 

Martor: Am auzit bubuitură, am văzut că s-a întrerupt curentul şi am ieşit afară fuga. Era răsturnată cu roţiile în sus.

Bucăţi din caroserie s-au împrăştiat pe trotuar

Impactul a fost atât de violent, încât o roată a zburat pur şi simplu la metri distanţă, iar bucăţi din caroserie s-au împrăştiat pe trotuar. Din interiorul mormanului de fiare contorsionate, doi tineri implorau să fie salvaţi.

Martor: Unul a ieşit pe geamul de la uşă. 

Ionuţ Tunaru, ISU Argeş: Patru victime, două dintre acestea aflate în autoturism, pentru care a fost nevoie să le extragă.

Andrei şi vărul lui au murit în accident

Deşi medicii s-au luptat minute în şir pentru a le salva viaţa celor doi tineri, atât Andrei, cât şi verişorul său de 16 ani, s-au stins la scurt timp. Zdrobiţi de durere, apropiaţii celor doi tineri au postat mai multe mesaje emoţionante pe o reţea de socializare. 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acum, în loc să se bucure de lumina sărbătorilor, cele două famili îşi vor conduce copiii pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Andrei şi vărul lui de doar 16 ani au murit pe loc, în Joia Mare. Au sfârşit într-un BMW făcut praf după o cursă nebună, pe un drum din Argeş