Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian

Răsturnare de situație în cazul tânărului spulberat cu mașina de un individ beat pe o şosea din Suceava. Prietenii lui susţin că cei doi se cunoşteau, ba chiar au petrecut împreună în acea noapte şi după o ceartă, şoferul l-ar fi călcat intenţionat cu maşina. Poliţiştii verifică această variantă, mai ales că în autoturismul agresorului s-a găsit un topor, iar în casa lui pete de sânge. Individul a fost arestat pentru 30 de zile. Atenţie, imaginile şi informaţiile au puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 03.05.2024, 06:30

Vezi și

Martor: L-a ameninţat cu toporul. S-au luat la bătaie, s-au certat şi pe urmă a plecat. A luat toporul, s-a urcat în maşină şi s-a dus după el.  

Prietenii tânărului călcat cu maşina lansează o ipoteză şocantă: nu ar fi fost un accident, ci o crimă cu premeditare. Apropiații susţin că şoferul şi victima se cunoşteau şi chiar au petrecut în seara tragediei împreună. După o ceară, orbit de furie, individul s-a urcat la volanul maşinii și ar fi plecat să se răzbune. L-ar fi prins pe stradă şi l-ar fi lovit intenţionat cu maşina. 

Martor-reporter:  A ajuns cu un prieten ceva aici, s-a întâmplat o băută, au stat toţi, 100% a început cearta şi probabil s-a enervat şi a plecat. Ne-a invitat pe toţi de acolo, ne-a zis dacă vrem să venim.

- Se cunoşteau între ei? Şoferul cu cel decedat.

Pe acelaşi subiect

- Da, clar, altfel nu era invitat aici. 

Călcat intenţionat de cel cu care petrecuse

Anchetatorii verifică acastă pistă, cu atât mai mult cu cât în maşină au găsit un topor, iar în locuința și în curtea şoferului mai multe urme de sânge. 

Mihai Ştefănoaia, avocat: Maşina este destul de avariată, cu parbrizul spart şi zona din partea stângă faţă este avariată.

La 5 dimineaţa - camerele de supraveghere au surprins impactul teribil. Victima este aruncată pe şosea zeci de metri, iar un pantof îi zboară într-o curte de la marginea drumului. Şoferul se face nevăzut.  Momentan nu se ştie ce căuta victima la acea oră, 5.00 dimineața, în apropierea casei şoferului vinovat.

Poliţiştii au fost chemaţi să intrvină o oră mai târziu. Din nefericire tânărul  nu mai trăia. 

Două ore mai târziu, autorităţile găsesc şoferul fugar. Individul de 21 de ani era acasă, la nici  200 de metri de locul accidentului. Agenţii nu au mandat aşa că negociază cu el să i însoţească la secţie.

Filmul tragediei din Suceava 

Şofer: Să vină Poliţia, să sesizeze ce au de sesizat...

- Ce vrei să sesizez?

- Ce e atâta Poliţie la mine în curte?

Abia în jurul orei 11, avocatul îl convinge pe şofer să se predea. 

Reporter-şofer: Erai de dimineaţă la volan tu? De ce nu ai vrut să ieşi când te-au chemat poliţiştii? 

Mihai Ștefănoaia - avocat: Era destul de speriat când am intrat în casă. Nu îşi aduce aminte absolut nimic. 

La câteva ore după accident, individul e testat cu aparatul etilotest. Avea 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apărătorul lui recunoaşte că venea de la o petrecere. 

Mihai Ștefănoaia - avocat: Spunea că ieri a consumat alcool. A vizionat meciul cu nişte amici şi pe fondul ăsta a consumat alcool. Dar nu a condus ieri, a condus de dimineaţă. 

Şoferul a venit la audieri  cu o versiune şocantă: le a spus anchetatorilor că nu cunoştea victima şi că nici măcar nu-şi aminteşte să fi condus în acea noapte şi nicidecum că a omorât un om.  Între timp, la locul tragediei, prietenii victimei au făcut un altar. Au aprins candele lângă fotografia lui şi au lăsat mai multe mesaje.

Şoferul fugar este cercetat deocamdată pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Dacă versiunea apropiaţilor victimei se confirmă, procurorii vor schimba încadrarea în omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian