Angajări IGSU 2018. Peste 190 de posturi disponibile scoase la concurs de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

Publicat: 03.01.2018, 17:53.
Actualizat: 03.01.2018, 18:09

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face angajări în 2018. 198 de posturi disponibile sunt scoase la concurs de IGSU, la nivel naţional.

IGSU face angajări în 2018 şi scoate la concurs peste 190 de posturi disponibile la nivel naţional

Facebook/IGSU

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face angajări la începutul lui 2018. 198 de posturi disponibile sunt scoase la concurs de IGSU, la nivel naţional.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţă, într-un comunicat că a demarat procedura de recrutare prin încadrare directă. Angajările IGSU în 2018 vizează mai multe unităţi din ţară.

Angajări IGSU 2018: ce posturi sunt disponibile la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

Citește și:

Dintre cele 198 de locuri de muncă disponibile, 121 de posturi sunt pentru ofițeri, 72 pentru subofițeri și 5 pentru personalul civil.

Locurile de muncă scoase la concurs sunt alocate conform necesarului de personal, anunţă comunicatul IGSU. Posturile vizează domeniile juridic, logistic, achiziții publice, preventiv, financiar, resurse umane, IT, educație fizică, comunicare, operativ și transport.

Repartizarea posturilor disponibile pentru angajare la IGSU în 2018

13 dintre cele 198 de locuri de muncă sunt la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă:

Restul de 185 de posturi disponibile sunt la 40 de inspectorate pentru situații de urgență, Baza pentru Logistică a IGSU, Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, Baza de Reparații a Tehnicii de Intervenție Dragalina și depozitele de rezerve proprii Mizil, Șinca Veche și Tecuci. Locurile de muncă sunt distribuite astfel:

Cum se desfăşoară concursul de angajare la IGSU în 2018

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cererile de înscriere la concursul de angajare pot fi depuse în perioada 03 - 10 ianuarie 2018 la structurile de resurse umane din cadrul unităților organizatoare, iar dosarele de recrutare necesare participării la concurs, până la data de 26 ianuarie 2018.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor.

IGSU face angajări şi are 198 de posturi disponibile, scoase la concurs

Angajări IGSU 2018: informaţii suplimentare pentru candidaţi

IGSU precizează că toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente posturilor vacante scoase la concurs în 2018, pot consulta site-urile celor 47 de unități beneficiare sau pot opta pentru obținerea informațiilor de interes prin accesarea paginii web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, www.igsu.ro, secțiunea "Anunțuri". Acestea fac referire la graficul derulării concursurilor, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților, menţionează IGSU.

Anunţul de angajări 2018 făcut public de IGSU

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a făcut public că face angajări în 2018 şi printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook. "Alege să te alături salvatorilor de profesie", este mesajul de recrutare al celor de la IGSU.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Imagini exclusive de la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică / FOTO
spynews.ro
Ce spune un primar din Bulgaria despre România, după ce a vizitat țara noastră
libertatea.ro
Mărturia unui român care s-a întors din Grecia abia intrată în zona roșie: ”N-a fost nici măcar un control minim în vama Giurgiu, să mă întrebe dacă am vaccinul”
Ziare.com
Horoscopul zilei de 3 august 2021. Săgetătorii sunt gata de vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
Cât a ajuns să coste un șezlong în Mamaia. Turiștii au făcut „drum întors”!
gandul.ro
Simona Halep, apariție spectaculoasă alături de Ion Țiriac la turneul WTA de la Cluj! Sportiva a petrecut momente de neprețuit alături de mentorul ei | GALERIE FOTO
prosport.ro
Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook
bzi.ro
Ce voiau să facă preotul Costel Paizan și soția lui chiar înainte să moară
redactia.ro
Actorii din Adela, Mara Oprea, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, fac spectacol pe plajă. Cum se distrează
tvhappy.ro
Descoperire șocantă! La 6 ani de la tragedia din „Colectiv”, Arena Națională nu respectă normele de siguranță la incendiu
GSP
Primul român care va face închisoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cine este Matei Strugurel
money.ro
Cum arată bruneta sexy care l-a însoţit pe miliardarul Ion Ţiriac la plajă! Imagini de pe nisipul fierbinte din Mamaia
as.ro