Antena Meniu Search
x

Angajări MAI 2018 din sursă externă. Post vacant la Direcția de Proiectare și Consultanță în Construcții

Din seria de angajări făcută de MAI în 2018, Ministerul de interne a scos la concurs, cu recrutare din sursă externă, un post vacant.

MAI angajează din sursă externă în martie - aprilie 2018 pentru ocuparea unui post la Direcția de Proiectare și Consultanță în Construcții - Facebook / Ministerul Afacerilor Interne

Din seria de angajări făcută de MAI în 2018, Ministerul de interne a scos la concurs, cu recrutare din sursă externă, un post vacant. Jobul e disponibil în cadrul Direcției de Proiectare și Consultanță în Construcții.

MAI a anunțat scoaterea la concurs a postului vacant printr-un comunicat:

Direcția de Proiectare și Consultanță în Construcții, subordonată Direcției Generale Logistice, organizează concurs în vederea încadrării, pe perioadă nedeterminată, prin recrutare din sursă externă , a postului de inspector de specialitate gradul III-I.

Înscrierea candidaților și concursul

Pe acelaşi subiect

Pentru înscrierea la concurs candidații vor prezenta secretarului comisiei de concurs, până la data de 16 martie.2018, ora 15.00, la Direcţia Generală Management Resurse Umane, cu sediul din str. Intrarea Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1, Bucureşti, intrarea D, telefon 021/303.70.80, int. 11659, dosarul de concurs.

Condițiile pentru candidați și actele necesare înscrierii sunt prevăzute în anunțul postat online de MAI.

Concursul constă în 3 etape succesive, după cum urmează:

  • selecția dosarelor de înscriere
  • proba scrisă, 16 aprilie 2018, ora 09.00
  • interviul, 23 aprilie 2018, ora 09.00

Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidații declarați „admis” la etapa precedentă. Rezultatele finale sunt anunțate pe 26 aprilie 2018, transmite MAI.

Concursul se va desfăşura la sediul Direcției de Proiectare și Consultanță în Construcții din municipiul Bucureşti,str. Eforie nr. 3, sector 5, iar comunicarea rezultatelor fiecărei etape a concursului se va face prin afişare la sediul Direcției de Proiectare și Consultanță în Construcții, precum și pe pagina de internet a MAI, la secţiunea Carieră/Anunţuri, conform graficului afișat.

Angajări făcute de MAI în 2018

În februarie, Ministrul de Interne Carmen Dan a spus că vor fi masive angajări la MAI în 2018. Peste 7000 de locuri de muncă vor fi ocupate. Sunt prevăzute angajări în Poliție, la Jandarmerie și la IGSU. Deja, sute de posturi vacante au fost scoase la concurs, încă din ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Angajări MAI 2018 din sursă externă. Post vacant la Direcția de Proiectare și Consultanță în Construcții