Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut cumplitul accident din Mehedinţi, în care o familie a fost spulberată de un şofer teribilist de 18 ani

Impact devastator pe o şosea din Mehedinţi. O adolescentă de 15 ani şi fratele ei de 7 ani au ajuns în stare gravă la spital. Părinţii lor şi un unchi au murit pe loc. Tragedia a fost provocată de un şofer de doar 18 ani, care a intrat pe contrasens. Maşina - cu volan pe dreapta şi cu mulţi cai putere - era a unui prieten. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 19:38

Vezi și

Ora 9 seara, la ieşire din localitatea Cocorova, judeţul Mehedinţi, într-o fracţiune de secundă, o familie e distrusă pentru totdeauna. O adolescentă de 15 ani şi fratele ei de 7 ani erau împreună cu mama şi un unchi în maşina condusă de tatăl lor. Bărbatul nu a avut nicio şansă să evite impactul devastator. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, cei trei adulţi mor pe loc, iar cei doi fraţi sunt duşi în stare gravă la spital. 

Flavius Iscru, ISU Mehedinţi: S-a lucrat cu dificultate. Maşinile, foarte grav avariate. 

Familia se îndrepta spre casă după o vizită la rude. Abia ieşiseră din localitate când - din sens opus - un autoturism condus de un tânăr de 18 ani le taie calea. Dintr-o altă maşină, un alt frate al şoferului nevinovat a asistat încremenit la întreaga scenă.

Pasager în maşina din faţa familiei, fratele tânărului omorât: Eu eram în faţa lor şi când apucasem eu să trec cam cu spatele, făcu aşa. (arată cum a tras de volan) Îmi dădui eu seama, hopa, ce făcu ăsta, mă? Când mă uitai în spate să văd dacă se mai văd farurile să vină după mine, nu am mai văzut farurile...

Pe acelaşi subiect

La lumina zilei, imaginile sunt şi mai şocante. Impactul a fost atât de puternic încât motoarele ambelor maşini au sărit de pe locul lor. Un far a ajuns în copacul de pe marginea drumului, iar pe zeci de metri distanţă sunt împrăştiate piese din ambele vehicule. 

Adolescenta de 15 ani şi fratele ei de 7 ani au ajuns în stare gravă la spital

Tânărul care a provocat carnagiul avea permis de doar câteva luni, iar maşina pe care o conducea, cu volan pe dreapta, nu îi aparţine. Proprietar este prietenul aflat pe scaunul din stânga în momentul impactului. Bărbatul de 23 de ani abia cumpărase autoturismul pe care nu l-a echipat cu anvelope de iarnă. N-a putut conduce el pentru că a rămas fără permis din cauza vitezei. Chiar şi aşa, nu şi-a împiedicat prietenul să calce acceleraţia.

Martor, în spatele şoferului vitezoman: A depăşit toate maşinile! Tot a luat pe Colibaşi, pe linie continuă, a depăşit totul!

Proprietarul maşinii este internat la terapie intensivă. În stare gravă sunt şi adolescenta de 15 ani, care a ajuns în comă la spital, şi fratele ei de 7 ani. Aceştia au fost transferaţi la Timişoara. 

Eli Boboloi, spitalul județean Drobeta -Turnu Severin: Pentru politraumatism, în special politraumatism cranian şi politraumatism al feţei. Fetiţa a fost intubată de la locul accidentului. Ulterior, şi copilul.

Şoferul vinovat este singurul în stare stabilă. Acum e cercetat penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut cumplitul accident din Mehedinţi, în care o familie a fost spulberată de un şofer teribilist de 18 ani