Antena Meniu Search
x

Şoferul de 18 ani, care a provocat tragedia din Mehedinţi, şi prietenul său obişnuiau să facă drifturi cu maşina. "Mergeau ca nebunii"

O tragedie şi familii distruse din cauza unui şofer teribilist. Tânărul de 18 ani se afla la volanul maşinii unui prieten, care avea permisul suspendat pentru viteză.

de Monica Palade

la 14.01.2022, 16:31

Vezi și

Vitezometrul maşinii cu volan pe dreapta a rămas blocat la 100 de mile pe oră (160 kilometri la oră), informează reporterul Obsevator Cristina Oprea. 

Mergeau ca nebunii

Un martor la cumplitul accident în care o familie a fost pur şi simplu spulberată susţine că aceştia făceau drifturi, de când unul dintre ei îşi achiziţionaseră maşina cu volanul pe dreapta. „Mergeau ca nebunii, au depășit pe linie continuă. Mașina o avea de vreo două, trei săptămâni. Făceau mereu drifturi”.

"A pierdut controlul volanului, a venit şi a intrat în familia asta. A fost viteză maximă, peste 160 de kilometri la oră. Am lucrat pe ambulanţe şi am încercat să le ofer tot sprijinul, dar nu am avut ce să le fac. Erau încarceraţi. Până i-am scos, a durat", a mai spus martorul. 

Pe acelaşi subiect

În accidentul produs în seara zilei de 13 ianuarie, au murit doi fraţi şi soţia unuia dintre ei, iar copiii cuplului sunt în stare gravă şi urmează să ajungă într-un spital din Timişoara. În stare gravă se află şi proprietarul maşinii, un tânăr de 23 de ani. Medicii au un pronostic rezervat. În ceea ce îl priveşte pe şoferul de 18 ani, acesta are o evoluție bună, spun medicii.

Impactul a fost atât de puternic încât ambele motoare ale maşinilor au zburat, iar bucăţi şi resturi din maşină au ajuns chiar şi în copacii de pe marginea drumului. 

Tragedia a avut loc în afara localității Cocorova, din Mehedinţi. Familia care a murit nevinovată fusese să îşi viziteze o rudă şi se îndreptau spre casă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şoferul de 18 ani, care a provocat tragedia din Mehedinţi, şi prietenul său obişnuiau să facă drifturi cu maşina. "Mergeau ca nebunii"