Antena Meniu Search
x

Video Animație grafică. Cum s-a produs accidentul de pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Un șofer a fost strivit chiar sub ochii colegului de muncă. "Am auzit trosc"

Sfârşit tragic pentru un şofer pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Bărbatul a fost spulberat de un TIR, după ce a oprit să verifice dacă are pană. Se afla pe banda de urgenţă, iar autotrenul circula pe banda întâi. Prea aproape însă, susţin martorii.  

de Mariana Zaharia

la 21.06.2022, 20:04

Vezi și

Tragedia s-a petrecut la kilometrul 112 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti. Victima se afla la volanul unei maşini de tractări auto şi a oprit pe banda de urgenţă: i s-a părut că are o problemă la o roată. A coborât să verifice şi se pregătea să se întoarcă în maşină. Nu a mai apucat. A fost izbit în plin de un TIR, chiar sub ochii colegului de serviciu, pasager pe locul din dreapta.

Cum s-a produs accidentul de pe A1

Pasager: A făcut pană. În momentul când să vină la mașină, a trecut foarte aproape camionul respectiv și l-a acroșat.

Bărbatul în vârsta de 47 de ani nu apucase să semnalizeze zona cu triunghi reflectorizant, iar şoferul de pe TIR nu l-a observat la timp. Şi-a dat seama că a lovit un om abia după ce a oprit.

Pe acelaşi subiect

Șofer: Eu mergeam după un TIR. M-am uitat în oglindă, am auzit trosc, m-am oprit.

Impactul a fost devastator. Telefonul victimei a fost aruncat la câţiva metri pe şosea. Martorii au sunat la 112, iar în scurt timp bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Mihaela Cazacu - purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Piteşti: Manevrele de resuscitare n-au avut rezultatele scontate, fiind declarat decesul.

Şoferul TIR-ului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Animație grafică. Cum s-a produs accidentul de pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Un șofer a fost strivit chiar sub ochii colegului de muncă. "Am auzit trosc"