Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Apartament în flăcări, imagini dramatice la Uricani. Oamenii au ieşit pe geam, ca să se salveze

Clipe de groază într-un bloc de locuinţe din Uricani, judeţul Hunedoara, după ce un incendiu a izbucnit într-unul dintre apartamente. Ca să scape de flăcări, mai multe persoane au ieşit pe geam, la etajul 4, şi s-au agăţat de cadrul metalic al ferestrei.

de Veronica Micu

la 12.03.2021 , 20:40

Pompierii Detaşamentului Petroşani şi ai Gărzii Lupeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un apartament din Uricani. 

"Militarii au dislocat o autospecială de stingere, o ambulanţă şi o autoscară, pentru gestionarea incendiului produs într-un apartamemt aflat la etajul 1 al unui bloc", transmite ISU Hunedoara. 

Odată ajunși la fața locului, pompierii au început să evacueze locatarii aflaţi în apartamentele de pe scara afectată de incendiu. 

Vezi și

În total, au fost evacuate 4 persoane. Două de la etajul 1 şi alte 2 de la etajul 4. 

Un bărbat, care prezenta arsuri la nivelul scalpului şi al braţului, a primit îngrijiri medicale. Nimeni nu a dorit să fie transportat la spital.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii au reuşit limitarea incendiului la nivelul bucătariei şi al unei camere din apartament, urmând să stabilească în orele următoare cauza generatoare a arderii.

Imagini dramatice de la faţa locului au fost postate pe pagina de Facebook Vest Uricani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că, luna trecută, o femeie din Constanța a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului aflat la etajul 6, cuprins de un incendiu violent.

Captivă în propria casă, înconjurată din toate părţile de flăcări, femeia a ieşit pe balcon şi a făcut un gest extrem, în încercarea de a se salva.

După ce a atârnat câteva secunde de zidul balconului, a căzut în gol 15 metri. Totul sub privirile neputincioase ale pompierilor, care nu știau cum să o salveze. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Apartament în flăcări, imagini dramatice la Uricani. Oamenii au ieşit pe geam, ca să se salveze