Antena Meniu Search
x

O asistentă medicală a murit la spital, în Botoșani, după ce s-a vindecat de Covid-19

O asistentă medicală în vârstă de 58 de ani a murit la Spitalul Dorohoi din Botoșani, noaptea trecută. În urmă cu o lună, femeia a primit diagnosticul de infecție cu Covid-19, însă a fost declarată vindecată.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.05.2020, 13:39

O asistentă medicală a murit la spital, în Botoșani, după ce s-a vindecat de Covid-19 - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Asistenta a fost declarată vindecată de Covid-19, după ce a fost testată negativ de trei ori.
  • Femeia a murit noaptea trecută, la Spitalul din Dorohoi.

Asistenta medicală, care suferea de hipertensiune arterială și obezitat, lucra în cadrul Secției de explorări funcționale a Spitalului Județean de Urgență Botoșani.

În 7 aprilie, femeia de 58 de ani a fost diagnosticată cu Covid-19. Starea ei era una gravă, astfel că a fost internată pe secția de reanimare a SJU, fiind intubată și ventilată mecanic.

La sfârșitul lunii trecute, asistenta a fost declarată vindecată, după ce trei teste pentru noul coronavirus au ieșit negative.

Din nefericire, ea s-a ales cu o pneumonie specifică pacienților care sunt intubați, fiind transferată la Spitalul Dorohoi pentru tratarea afecțiunilor secundare.

Noaptea trecută, inima femeii a cedat.

Potrivit Monitorul de Botoșani, autoritățile sanitare trebuie să stabilească acum dacă decesul a fost sau nu pus pe seama Covid-19.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O asistentă medicală a murit la spital, în Botoșani, după ce s-a vindecat de Covid-19