Antena Meniu Search
x

Claudiu a căzut secerat după ce a încercat să fugă de polițiști, la Hunedoara. Băuse trei energizante înainte, spune amicul lui

Tânărul de 21 de ani care a murit, la Hunedoara, în timp ce fugea de un echipaj al Poliției, a făcut infarct și s-a prăbuşit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.05.2020, 12:56

Claudiu a căzut secerat după ce a încercat să fugă polițiști, la Hunedoara
Claudiu a căzut secerat după ce a încercat să fugă polițiști, la Hunedoara - Facebook
  • Tinerii au fugit când au văzut un echipaj de Poliție care se apropia.
  • Potrivit amicului său, Claudiu consumase trei energizante înainte de tragedie.

Claudiu Toporan se afla pe o stradă din zona centrală a municipiului Hunedoara, împreună cu un prieten, atunci când au văzut un echipaj de Poliție că se apropie de ei.

Potrivit adevarul.ro, tinerii se temeau că vor fi amendaţi pentru că nu aveau declaraţiile pe proprie răspundere, așa că au alergat printre blocuri. 

Lui Claudiu i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia. A făcut infarct şi a murit, la scurt timp.

Prietenul lui, de 15 ani le-a spus polițiștilor că victima era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de băuturi.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Claudiu a căzut secerat după ce a încercat să fugă de polițiști, la Hunedoara. Băuse trei energizante înainte, spune amicul lui