Antena Meniu Search
x

ATAC ŞOCANT în Bihor! Tânără însărcinată, agent al unei firme de creditare, ÎNJUNGHIATĂ de un client cu datorii. Bărbatul a vrut apoi s-o înece într-o baltă!

Scene de groază, aseară, în Roşiori, judeţul Bihor. O tânără în vârstă de 32 de ani, însărcinată în două luni, a fost înjunghiată cu mai multe lovituri de cuţit. Bărbatul nu s-a oprit aici, încercând apoi să o şi înece într-o baltă din apropiere.

Update ora 09:56 - Agresorul, un tânăr de 19 ani care a fugit după atac, a fost reţinut, astăzi, iar femeia, însărcinată în luna a doua, se află în spital, în stare bună.

Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor care a anunţat că a deschis o anchetă pentru tentativă de omor şi a reţinut un tânăr de 19 ani din Roşiori acuzat că, marţi seară, ar fi înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit o femeie în vârstă de 32 de ani.

----------------------------

Scene de groază, aseară, în Roşiori, judeţul Bihor. O tânără în vârstă de 32 de ani, însărcinată în două luni, a fost înjunghiată cu mai multe lovituri de cuţit. Bărbatul nu s-a oprit aici, încercând apoi să o şi înece într-o baltă din apropiere.

Pe acelaşi subiect

Presa locală, care citează surse din anchetă, scrie că tânăra este agent al unei firme de creditare, iar agresorul, un client cu datorii.

Cei doi s-au întâlnit marţi seară tocmai pentru a discuta despre bani, când, deocamdată nu se ştie de ce, agresorul a atacat-o, înjunghiind-o cu un cuţit în mai multe zone ale corpului.

La un moment dat, femeia a reuşit să iasă din maşina în care discutau, dar agresorul s-a repezit după ea şi a încercat să o înece într-o baltă din apropiere.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor şi transportată la Spitalul Judeţean cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, membrelor şi feţei.

"A fost găsită o femeie de 32 de ani, înjunghiată la nivelul membrelor inferioare şi la nivelul toracelui şi cu urme de nisip în gură, pentru că autorul a vrut să o şi înece. Ea se află în stare bună, loviturile nu au atins organe vitale. Femeia este şi însărcinată în două luni", a confirmat pentru publicaţia Bihoreanul dr. Liciniu Venter, de la Ambulanţă.

Reprezentanta Parchetului Bihor a declarat pentru presa locală că există "o anchetă în derulare, o femeie fiind transportată la spital cu multiple plăgi produse cu cuţitul".

"Ancheta continuă cu cercetarea la faţa locului, audieri în vederea lămuririi circumstanţelor faptei, identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului", a mai spus Maria Cotrău, prim adjunct şi purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ATAC ŞOCANT în Bihor! Tânără însărcinată, agent al unei firme de creditare, ÎNJUNGHIATĂ de un client cu datorii. Bărbatul a vrut apoi s-o înece într-o baltă!