Antena Meniu Search
x

Video Atacatorul cu macetă din Galați, dat în consemn la frontieră. Polițiștii se tem că tânărul ar putea fugi din țară

Reglare de conturi în plină stradă, la Galaţi. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, iar unul dintre ei a fost lovit, de mai multe ori, cu o macetă. După răfuiala în stil mafiot, agresorul s-a făcut nevăzut. El a fost dat în consemn la nivelul județului Galați, dar și la frontieră. 

de Adrian Obreja

la 09.05.2023, 14:23

Vezi și

Polițiștii încearcă să dea de urma lui, înainte ca acesta să fugă din țară.

Răfuiala a avut în plină stradă, după ce victima și atacatorul s-au întâlnit în trafic, într-o altă zonă a orașului Galați. S-au urmărit unul pe altul, după care au coborât din mașini și au început să se lovească. Unul dintre ei a scos și o macetă, la un moment dat, și a lovit de mai multe ori. Victima s-a prezentat singură la spital. Avea mai multe leziuni, cea mai gravă fiind la mâna stângă, mâna cu care s-a apărat de loviturile cu maceta.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați, sprijiniți de polițiști din cadrul Secțiilor 1-5 Poliție Galați, Biroul Rutier, Serviciul Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au stabilit faptul că doi bărbați, cu domiciliile în municipiul Galați, cu vârstele de 39, respectiv 40 de ani, în timp ce conduceau două autoturisme, s-ar fi întâlnit în trafic și ar fi oprit în zona intersecției străzilor Movilei cu George Coșbuc, pentru a discuta. Facem precizarea că între cei doi există un grad de rudenie, aceștia fiind veri”, a anunțat IPJ Galați.

Bărbatul a refuzat internarea.

Pe acelaşi subiect

Atacatorul cu macetă va fi acuzat de tentativă de omor

Polițiștii i-au identificat pe cei doi. Acasă la agresor, au găsit atât mașina, cât și maceta cu care acesta a atacat, însă el este în continuare de negăsit. Va fi acuzat de tentativă de omor, dosarul fiind preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Cazul vine la câteva zile după incidentul în stilul mafiot de la Brăila, acolo unde un bărbat a fost atacat de alți patru indivizi cu macete și topoare.

Tânărul se află acum în stare foarte gravă, internat la un spital din București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Atacatorul cu macetă din Galați, dat în consemn la frontieră. Polițiștii se tem că tânărul ar putea fugi din țară