Antena Meniu Search
x

Video Planul macabru al celor patru indivizi care l-au măcelărit cu macete pe tânărul din Brăila. Şi-au recunoscut fapta în faţa anchetatorilor

Cei patru indivizi, care l-au atacat cu macete pe tânărul de 33 de ani din Brăila, au fost prinşi, ieri, de poliţişti. Se pare că bărbatul face parte din lumea interlopă, iar acum câteva zile a ajuns la spital, în urma unei reglări de conturi. Mai mult, bărbatul a rămas fără degetele de la ambele mâini şi se află şi acum internat la Spitalul Floreasca din Capitală. 

de Adrian Obreja

la 06.05.2023, 10:45

Vezi și

La o săptămână de la incidentul din Brăila, în care un tânăr de 33 de ani a fost atacat cu mai multe arme albe, au fost prinşi şi cei patru indivizi care l-au mutilat. 

Marinela Coșniță, procuror: Ei au fost identificaţi pe raza municipiului Bucureşti. Şi au fost identificaţi autorii faptei. Au fost audiaţi. Au recunoscut fapta. 

Tinerii au fost arestaţi preventiv

Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile şi sunt acuzaţi acum de tentativă de omor calificat. Răfuiala a vut loc în urmă cu o săptămână, în apropierea casei bărbatului. Înarmaţi cu mai multe arme albe cei patru indivizi, care aveau fețele acoperite cu cagule s-au năpustit asupra tânărului de 33 de ani. 

Pe acelaşi subiect

Marinela Coșniță, procuror: Au plecat de la domiciliu unuia dintre ei cu topoare, o sabie şi o macetă. Au aşteptat victima în parcarea blocului, iar acolo a avut loc incidentul nefericit. 

O vecină a fost cea care i-a alertat pe poliţişti

O vecină a fost cea care i-a alertat pe poliţişti, după ce l-a văzut pe tânăr prăbuşit la pământ. La sosirea medicilor, bărbatul zăcea în stradă, într-o baltă de sânge, după ce fusese înjunghiat de mai multe ori. Din păcate, din cauza rănilor foarte grave, medicii au fost nevoiţi să-i amputeze degetele de la ambele mâini. 

Marinela Coșniță, procuror: I-au aplicat mai multe lovituri active, intens. Leziunile au fost grave, în sensul că i-au fost amputate o parte din membrele superioare. Este internat în stare gravă, cu şanse minime de supravieţuire.

Victima ar fi de fapt membru al unei grupări interlope, iar atacul sângeros nu ar fi fost altceva decât o reglare de conturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Planul macabru al celor patru indivizi care l-au măcelărit cu macete pe tânărul din Brăila. Şi-au recunoscut fapta în faţa anchetatorilor