Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Au a intrat direct sub mine!" Hoți prinși în Mehedinți, după ce s-au înfipt cu BMW-ul într-un TIR. Tocmai ce dăduseră o spargere și fugeau cu prada 

Viaţa bate filmul! După o spargere dată într-o localitate din judeţul Mehedinţi, o bandă de hoţi a dat de necaz în timp ce încerca să fugă. Maşina în care se aflau şi pe care au folosit-o la ultimul jaf a ajuns direct sub roţile unui TIR, după ce şoferul a intrat într-o depăşire riscantă pe drumul naţional 56A. Singurele victime ale accidentului cumplit au fost tot hoţii, care au ajuns direct pe patul de spital. 

de Redactia Observator

la 24.08.2024 , 08:49

După un şir lung de spargeri, cei trei hoţi de meserie, au dat ieri ultima spargere înainte de a ajunge pe mâinile agenţilor. Cu gândul de a face bani rapid, şi fără muncă, indivizii au furat mai multe cazane de cupru. Cu prada în maşină, şoferul a demarat în trombă. La scurt timp însă a intrat într-o depăşire riscantă şi s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar.

Şofer TIR: Au a intrat direct sub mine. Am frânat cât am putut, am tras drepta, dar nu s-a putut face nimic. Aici unde se vede urma a intrat direct în faţă. 

Hoți prinși după ce au provocat un accident, pe un drum din Mehedinți. Au intrat cu mașina sub TIR

Vezi și

În urma impactului violent autoturismul a ricoşat într-un alt autotren de pe acelaşi sens de mers, iar lucrurile furate s-au împrăştiat pe şosea.

Pe acelaşi subiect

Martori la accidentul cumplit, ceilalţi participanţi la trafic au dat alarma. 

Sorin Marinașcu, Stația de Pompieri Vânju Mare: Au fost în total cinci victime, trei au necesitat îngrijiri medicale care au fost preluate de către ambulanţele şi unul de căre echipajul SMURD, iar cei doi conducători ai autotrenurilor nu au necesitat îngrijirin medicale. 

Nu mică le-a fost mirarea agenţilor când şi-au dat seama că maşina implicată în accident era dată în urmărire. Aceştia au confiscat prada hoţilor, iar pe numele lor a fost deschis un dosar penal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » "Au a intrat direct sub mine!" Hoți prinși în Mehedinți, după ce s-au înfipt cu BMW-ul într-un TIR. Tocmai ce dăduseră o spargere și fugeau cu prada