Antena Meniu Search
x

Au apărut primele DOSARE PENALE legate de incidente la secţiile de VOTARE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Mai multe incidente au fost semnalate la câteva secţii de vot din judeţele Timiş şi Sibiu, informează news.ro.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Mai multe incidente au fost semnalate la câteva secţii de vot din judeţele Timiş şi Sibiu, informează news.ro

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un dosar penal a fost întocmit, duminică, pe numele unei femei de 62 de ani, din oraşul Recaş, judeţul Timiş, după ce s-a prezentat la vot având asupra sa două cărţi de identitate - una valabilă şi una anulată.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Potrivit primelor informaţii, femeia şi-a schimbat de curând domiciliul şi de aceea avea un act de identitate anulat.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Autorităţile au întocmai dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de fraudă la vot şi efectuează acum verificări.

Pe acelaşi subiect

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. De asemenea, autorităţile sibiene au întocmit dosare penale pe numele a două persoane din birourile electorale ale unor secţii de pe raza judeţului Sibiu, care au au votat fără a avea acest drept, deoarece  nu au domiciliu în zona respectivă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. ”Este vorba despre un membru de votare al unei secţii din Apoldu de Sus şi de un membru de votare al unei secţii din municipiul Sibiu. Aceştia au votat în secţiile respective, deşi nu au domiciliul arondat la secţiile respective”, au declarat surse pentru news.ro.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. În urma verificărilor efectuate, autorităţile competente au stabilit că sesizările primite se confirmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Au apărut primele DOSARE PENALE legate de incidente la secţiile de VOTARE