Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Au dat ciolofanul jos și am văzut-o. Era ea”. Tatăl și fratele Anei, fata de 16 ani care a murit în accidentul din Cobadin, în stare de șoc. Peste 12 zile era ziua ei

Pe 17 august, Ana urma să împlinească 17 ani. Cei dragi nu o vor mai sărbători, ci o vor plânge în drum spre mormânt.

de Monica Palade

la 05.08.2022, 15:58

Adolescenta este una dintre cele două victime care și-au pierdut viața pe loc în înfiorătorul accident din Cobadin, provocat de Darius, un adolescent de 16 ani. Alături de Ana a murit și prietena ei, Daniela.

„Au dat ciolofanul jos și am văzut-o. Era Ana”

Acasă, familia este în stare de șoc. Ana mai avea cinci frați. Cu unul dintre ei a avut și ultima conversație înainte de a se duce pe drumul morții în cursa nebună, informează reporterul Observator Andreea Filip. Tot el a fost și cel care a văzut-o pe caldarâm, învelită în ciolofan. Când a fost anunțat de un prieten despre accident, a simțit că Ana nu mai este.

„Amândouă au venit cu mine acasă, a așteptat să dorm eu. I-am zis să îmi bage telefonul la încărcat după ce adorm eu. A venit și fratemiu după ora 12 acasă și după aia s-a dus în centru. I-a dat fata aia mesaj să iasă. Apoi, la 3 a venit un băiat și ne-a spus că a avut sor-mea accident. Nu a vrut să ne zică din prima că a murit. Apoi ne-a zis băiatul ăla de la volan că sunt două fete moarte. Ne-am dus acolo. Un polițist mi-a dat telefonul ei. Mi-am dat seama că e sora mea că am văzut după ce un pompier a dat ciolofanul ăla jos de pe ea.. Am văzut-o pe ea, pe soră-mea. Ele erau prietene de doi ani. Cu el, se cunoștea prin fata aia”, a spus fratele Anei.

La rândul său, tatăl Anei este în stare de șoc: „Pe la 12 noaptea a plecat. Erau prieteni, și ele două erau prietene. El era un prieten de-al ei din Viișoara. Îl știam pe băiat”

Reamintim că două adolescente de 13 şi 16 ani şi-au găsit sfârşitul pe un drum din localitatea Cobadin. Şoferul minor şi un alt băiat de 17 ani se zbat între viaţă şi moarte. Adolescentul de la volan ar fi furat cheile maşinii de la mătuşa lui şi a plecat într-o cursă nebună, cu o viteză ameţitoare. Accidentul a fost surprins de camere de supraveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » „Au dat ciolofanul jos și am văzut-o. Era ea”. Tatăl și fratele Anei, fata de 16 ani care a murit în accidentul din Cobadin, în stare de șoc. Peste 12 zile era ziua ei