Antena Meniu Search
x

Audierile în dosarul incendiului de la Bamboo continuă, este aşteptat şi patronul clubului

Continuă audierile în cazul incendiului de la clubul Bamboo şi este posibil să se prezinte în faţa lor şi patronul clubului, au precizat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Continuă audierile în cazul incendiului de la clubul Bamboo şi este posibil să se prezinte în faţa lor şi patronul clubului, au precizat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

În cursul zilei de duminică au fost chemate la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei 20 persoane, printre care administratorul clubului - care s-a prezentat împreună cu avocatul - angajaţi şi clienţi ai clubului bucureştean, în total fiind audiate până în prezent 40 de persoane.

Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliţiei Capitalei, relatează Agerpres.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi reprezentanţi ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei s-au deplasat duminică la clubul Bamboo pentru a evalua situaţia din teren.

Pe acelaşi subiect

Incendiul de la clubul Bamboo din Capitală, care a izbucnit sâmbătă dimineaţă, nu a fost încă declarat lichidat de către pompieri. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbuşită în cea mai mare proporţie.

'Am început o cercetare la faţa locului. Din păcate, structura şi locul nu ne permit să intrăm în interior. Pompierii care sunt prezenţi de ieri (sâmbătă-n.r.) nu au declarat lichidat incendiul, nu se poate pătrunde. Am venit şi azi (duminică-n.r.) ca să facem o evaluare pentru a găsi cea mai bună soluţie tehnică pentru a putea intra şi a ne desfăşura activităţile care sunt specifice, în special cercetarea la faţa locului. (...) Incendiul n-a fost încă declarat lichidat. (...) Structura nu permite să se pătrundă în condiţii de siguranţă şi, cel mai probabil, o să fie dezafectată', a arătat duminică Mihai Prună, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Acesta a arătat că, dacă va fi nevoie, va reveni la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Audierile în dosarul incendiului de la Bamboo continuă, este aşteptat şi patronul clubului