Antena Meniu Search
x

Declaraţia reprezentantului Bamboo: "Datele noastre, la acest moment, confirmă faptul că incendiul A FOST PUS INTENȚIONAT" (VIDEO)

Avocatul Cătălin Dancu a declarat, duminică, la Poliţia Capitalei, că din datele pe care le au până în acest moment rezultă că incendiul de la clubul Bamboo ar fi fost pus.

Vezi și

Avocatul patronilor clubului Bamboo, Cătălin Dancu, a declarat la Poliţia Capitalei, că din datele pe care le au până în acest moment rezultă că incendiul de la clubul Bamboo ar fi fost pus.

"Datele noastre la acest moment, din martorii existenţi, confirmă faptul că incendiul a fost pus. Urmează să observăm şi să verifice şi procurorii persoanele din zona fostei săli fitness a clubului. Până la ora 3,00 dimineaţa nu existau niciun fel de date. Au fost identificate persoane necunoscute clubului care se aflau în această zonă', potrivit avocatului Dancu.

'Tot ce a însemnat ajutorul acordat de către angajaţi, care au fost instruiţi şi specializaţi în stingerea dinăuntru şi folosirea extinctoarelor, toate au fost făcute într-o cooperare deplină. De astfel, lucru care era corect să se spună că au fost peste 700 de persoane în club care, în mai puţin de 6 minute, au fost evacuate în condiţii de securitate, pentru că toţi au ascultat de instrucţiunile personalului', a adăugat reprezentantul Clubului Bamboo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Declaraţia reprezentantului Bamboo: "Datele noastre, la acest moment, confirmă faptul că incendiul A FOST PUS INTENȚIONAT" (VIDEO)