Antena Meniu Search
x

Autorii triplului asasinat de la Călăraşi au folosit trei arme diferite pentru a ucide o familie întreagă

Cei doi adolescenţi în vârstă de 17 ani care au măcelărit o întreagă familie într-o casă din Călăraşi au folosit trei arme diferite pentru a-i ucide pe cei trei oameni.

Triplul asasinat de la Călăraşi a fost comis cu trei arme diferite
Autorii triplului asasinat de la Călăraşi au folosit trei arme diferite pentru a ucide o familie întreagă - Facebook

Cei doi adolescenţi în vârstă de 17 ani care au măcelărit o întreagă familie într-o casă din Călăraşi au folosit trei arme diferite pentru a-i ucide pe cei trei oameni.

Dan Alexandru şi Cristian Bivolaru se aflau sub influenţa alcoolului, dar şi a etnobotanicelor, în momentul în care s-au decis să îi ucidă pe cei trei oameni.

Familia ucisă îl crescuse pe Dan Alexandru încă de la vârsta de două luni, el fiind preluat în plasament după ce a fost abandonat de familia biologică.

Fără nicio remuşcare, tânărul de 17 ani, împreună cu prietenul său, au intrat în casa familiei adoptive şi i-au măcelărit pe cei doi bătrâni şi pe fiica acestora.

"În seara de 12 noiembrie 2018, pe fondul consumului de alcool şi al substanţelor etnobotanice, inculpaţii minori au suprimat viaţa victimelor P.V. de 58 de ani, P.N. de 82 de ani şi P.T. de 80 de ani, aplicându-le multiple lovituri cu obiecte tăietor-înţepătoare (cuţit, briceag, topor). Ulterior, autorii şi-au însuşit bijuterii, banii găsiţi, telefoane mobile, precum şi autoturismul Opel Corsa pe care unul dintre inculpaţi l-a condus pe raza municipiului Călăraşi, fără a deţine permis de conducere, până la momentul prinderii lor de către organele de Poliţie", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Cei doi criminali au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare pentru omor calificat, furt şi conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Autorii triplului asasinat de la Călăraşi au folosit trei arme diferite pentru a ucide o familie întreagă