Antena Meniu Search
x

Fiul adoptiv şi-a omorât familia pentru 50 de lei! Noi detalii teribile în cazul triplei crime din Călăraşi (Video)

Triplu asasinat, aseară, în Călăraşi. Doi bătrâni octogenari şi fiica lor de 58 de ani au fost ucişi în propria casă. Trei adolescenţi de 17 ani au fost prinşi la puţin timp după crimă.

Criminalul de la Călăraşi şi-a măcelărit familia la câteva ore după ce a fost la Poliţie
Fiul adoptiv şi-a omorât familia pentru 50 de lei! Noi detalii teribile în cazul triplei crime din Călăraşi - Facebook

Triplu asasinat, aseară, în Călăraşi. Doi bătrâni octogenari şi fiica lor de 58 de ani au fost ucişi în propria casă. Trei adolescenţi de 17 ani au fost prinşi la puţin timp după crimă.

Surse din anchetă susţin că doi dintre ei, printre care şi fiul adoptiv al familiei, sunt autorii. Cel de-al treilea a fost de faţă, dar nu a participat la omor.

Alexandru Dan şi Cristian Bivolaru sunt suspecţii acuzaţi de omor. Cel de-al treilea tânăr, Ene Cristian Virgil, este martor. A fost în casă în momentul săvârşirii triplei crime şi el este cel care a anunțat un vecin de comiterea omorului. 

Ene Cristian Virgil nu va ajunge în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă. 

Pe acelaşi subiect

Filmul triplei crime din Călăraşi

Anchetatorii au conturat filmul triplei crime din Călăraşi. 

În timp ce consumau alcool, posibil şi etnobotanice, în casa familiei Popescu, Dan Alexandru, fiul adoptiv al acestora, şi Cristian Bivolaru i-au spus lui Ene Cristian Virgil că îi vor omorî pentru a sustrage maşina victimelor şi a le lua banii - 50 lei, cerceii și lanțul de la fiica soţilor Popescu, dar şi o poşetă a mamei acesteia. 

Prima ţintă a fost Vasilica Popescu, apoi părinţii femeii. Criminalii i-au ucis cu două cuţite. 

Apoi cei trei au fugit după ce Dan Alexandru a furat maşina familiei. La scurt timp după ce s-a dat alarma, poliţiştii au reuşit să-i oprească în trafic.

O rudă a victimelor a dat alarma sunând la 112, după ce Ene Cristian Virgil i-ar fi dezvăluit ce s-a întâmplat. 

Şi-a ucis familia la câteva ore după ce a fost la Poliţie

Alexandru Dan - unul din autori, abandonat la naștere, a fost în plasament între 2001 și 2016 la familia Popescu, cu mici întreruperi. Din 2016, a fost învoit în vacanţele școlare la aceeași familie, iar în perioada 27.09 - 27.11 figura învoit tot acolo. A fost cercetat de politie și arestat preventiv in 2018 pentru doua furturi și o distrugere, aflat in control judiciar. Chiar ieri a fost și a semnat conform programului, pentru furtul din septembrie al aceleiaşi maşini. 

Bivolaru Cristan, al doilea autor al crimei, neinstituționalizat, tot din Călăraşi, a sustras maşina tatălui în 10 noiembrie, dar acesta nu a dorit sa depună plângere, întocmindu-se dosar penal doar pentru conducere fără pemis.

Ene Cristian Virgil - martor- este cercetat de politie in patru dosare penale ( inclusiv trimis in judecată). A fost in arest la domiciliu din Iunie pana in 11 octombrie 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fiul adoptiv şi-a omorât familia pentru 50 de lei! Noi detalii teribile în cazul triplei crime din Călăraşi (Video)