Antena Meniu Search
x

Avertisment ÎNGRIJORĂTOR de la ANM. Viscol cu viteze de 120 de km/h, ninsori puternice și temperaturi scăzute în toată țara!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare tip cod portocaliu de vreme rea pentru mare parte din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare tip cod portocaliu de vreme rea pentru mare parte din țară.

Potrivit ANM, în intervalul 28 octombrie, ora 13:00 – 29 octombrie, ora 10:00, la munte, îndeosebi la altitudini de peste 1600 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 65...70 km/h, iar pe creste 80...90 km/h și se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Intensificări temporare ale vântului cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h vor fi local și în restul zonelor, cu precădere în sud-vestul și în nord-vestul teritoriului.

În perioada 29 octombrie, ora 10:00 – 30 octombrie, ora 23:00, în toată țara, intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, cu viteze la rafală  în general între 55 și 70 km/h și local 75...85 km/h.

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.

În regiunile din vestul, centrul și nordul țării pe arii extinse vor fi ploi moderate cantitativ, iar din noaptea de duminică spre luni (29/30 octombrie) în Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte.

Cod portocaliu de ninsori și viscol în mare parte din țară

În intervalul 29 octombrie, ora 10:00 – 30 octombrie, ora 23:00, în zonele montane vântul va sufla tare, rafalele vor depăși 80...90 km/h, iar pe creste 100...120 km/h.

Pe același subiect - Avertizare meteo de vreme rea! ANM a emis COD GALBEN de NINSORI pentru 7 judeţe din ţară - VIDEO

Va ninge viscolit, vizibilitatea va scădea temporar sub 50 m și se va depune strat consistent de zăpadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Avertisment ÎNGRIJORĂTOR de la ANM. Viscol cu viteze de 120 de km/h, ninsori puternice și temperaturi scăzute în toată țara!