Antena Meniu Search
x

Video Avion cu români, depresurizat la 10.000 de metri altitudine. Mărturiiile terifiante ale pasagerilor: Șocul mare a fost când au căzut măștile

Au fost momente de panică la bordul unui avion care venea de la Praga spre Bucureşti. Aeronava s-a depresurizat, în timpul zborului, deasupra munţilor Carpaţi. Cei peste 100 de pasageri au fost nevoiţi să îşi pună măştile de oxigen. Din fericire, avionul a aterizat în siguranţă şi niciun pasager nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 13:51

Vezi și

Doamnelor şi domnilor, nu aveţi de ce să vă temeţi. 

A fost o mică diferenţă de presiune, de aceea au căzut măştile. 

Vă rog să rămâneţi calmi. Vă mulţumim. 

Pilotul avionului încearcă să-i liniştească pe pasagerii bulversaţi şi cuprinşi de panică. Cu aproape jumătate de oră înainte ca aeronava să aterizeze în Capitală, călătorii au auzit un zgomot puternic şi imediat, măștile de oxigen s-au desprins din plafon. 

Pe acelaşi subiect

"S-a simţit o schimbare de presiune destul de bruscă, toţi ne-am cam pus mâinile la urechi că ne dureau timpanele, ceva s-a întâmplat, apoi am simţit un uşor miros aşa venind din spate. Am simţit un uşor miros de încins, de ceva, nu pot să zic neapărat de ars, dar un aer cald, după care au căzut automat măştile", mărtusrisește unul dintre pasageri.

Piloții au coborât aeronava, pentru ca pasagerii să poată respira fără ajutorul măştilor

Avionul s-a depresurizat, iar piloţii au fost nevoiţi să coboare aeronava de la altitudinea de 10 mii 600 de metri la două mii de metri, pentru ca pasagerii să poată respira fără ajutorul măştilor. 

Mai ai oxigen, Tiberiu?

E plin.

E plin?

La mine s-a terminat.

Oamenii au încercat să-și păstreze calmul: "Atunci a fost şocul destul de mare, în momentul în care au căzut măştile, după care toată lumea a încercat să-şi păstreze calmul şi să încercăm să nu ne pierdem".

La aterizare, avionul a fost întâmpinat pe pistă de echipaje de la pompieri, poliţie şi Ambulanță, pregătite să le acorde ajutor pasagerilor în cazul în care era nevoie. Nimeni însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aeronava a rămas apoi la sol pentru verificări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Avion cu români, depresurizat la 10.000 de metri altitudine. Mărturiiile terifiante ale pasagerilor: Șocul mare a fost când au căzut măștile