Antena Meniu Search
x

Un avion plin cu români a lovit un stol de păsări la decolarea din Paris

Un avion al companiei WizzAir, plin cu români, a lovit un stol de păsări imediat după decolare, pe aeroportul Beauvais, iar comandantul a decis să aterizeze din nou pe aeroportul din Paris.

Un avion al companiei WizzAir, plin cu români, a lovit un stol de păsări imediat după decolare, pe aeroportul Beauvais, iar comandantul a decis să aterizeze din nou pe aeroportul din Paris.

Reprezentanții companiei au venit ulterior cu precizări legate de incident:

“Zborul Wizz Air W6 3052 de la Paris Beauvais la Bucuresti din 1 decembrie, s-a intors pe aeroport la scurt timp dupa decolare din cauza impactului cu o pasare. Dupa ce a aterizat in siguranta, fara niciun eveniment, si a trecut prin inspectiile necesare, aeronava a primit acordul de operare si a decolat la ora 10:20, cu o intarziere de 2 ore si 10 minute. Wizz Air isi cere scuze pasagerilor pentru orice inconveniente cauzate, insa siguranta lor, precum si a echipajului si a aeronavei este principala prioritate a companiei.”

Incident semnalat de un pasager

Pe acelaşi subiect

Cursa Paris - Bucureşti era programată duminică dimineaţă. Unul dintre pasageri ne-a scris pe numărul de WhatsApp că imediat după decolare, avionul ar fi lovit un stol de păsări.

După câteva zeci de minute în care a zburat în cerc deasupra capitalei Franţei, comandantul a decis să aterizeze din nou pe aeroportul Beauvais pentru o verificare amănunţită.

Avionul plin cu români circula pe ruta Paris - Bucureşti

Avion cu români, aterizare pentru verificări pe aeroportul Beauvais

Potrivit pasagerului, avionul a aterizat în siguranţă şi a intrat la verificări.

În jurul orei 12.20, avionul a decolat către Bucureşti, după ce echipa tehnică de pe aeroport a decis că aeronava este în siguranţă.

În urmă cu aproximativ o lună, un alt avion plin cu români, care aparţine altei companii aeriene, s-a depresurizat în aer.

Pasagerii au intrat atunci în panică după ce măştile de oxigen au căzut. Comandantul avionului a decis atunci să aterizeze la Bratislava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Un avion plin cu români a lovit un stol de păsări la decolarea din Paris