Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr mort după ce a fost spulberat de un avion de pasageri, pe pista unui aeroport din Moscova

Un tânăr de 25 de ani a murit într-un bizar incident produs pe aeroportul Şeremetievo din Moscova. Un avion de pasageri care decola l-a lovit pe bărbatul aflat pe pistă.

de Redactia Observator

la 21.11.2018 , 14:20

Un tânăr de 25 de ani a murit într-un bizar incident produs pe aeroportul Şeremetievo din Moscova. Un avion de pasageri care decola l-a lovit pe bărbatul aflat pe pistă.

Incidentul a fost semnalat chiar de pilotul avionului de pasageri, o cursă Moscova - Atena. Imediat după ce aeronava s-a desprins de la sol, pilotul a semnalat că a fost implicat într-o coliziune şi că a lovit, probabil, un animal aflat pe pistă, la decolare.

Echipele de pe aeroport trimise pe pistă au descoperit însă cadavrul unui tânăr, spune ziarul lenta.ru. Victima avea asupra sa un bilet de avion, iar în apropierea trupului neînsufleţit era bagajul său.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul, dat jos din avion după un scandal

La câteva ore după semnalarea incidentului, autorităţile ruse au venit cu explicaţii.

Tânărul, originar din Armenia, a fost deportat din Spania şi se afla într-o cursă de la Madrid către ţara sa, cu escală la Moscova. Pasagerul a fost implicat într-un scandal la bord şi a fost dat jos din avion. Conform postului rusesc REN TV, se pare că tânărul a făcut scandal şi a lovit un actor rus, iar echipajul aeronavei a reacţionat.

Tânărul mort după ce a fost lovit de avion

Nu este clar, deocamdată, cum a ajuns tânărul pe pistă, în faţa unui avion, fără a fi depistat de cei care asigură securitatea aeroportului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Tânăr mort după ce a fost spulberat de un avion de pasageri, pe pista unui aeroport din Moscova