Antena Meniu Search
x

Video Avocat din Cluj, şantajat de doi soţi care l-au agăţat pe un site de dating. Le-a trimis fotografii deochiate, crezând că vorbeşte cu o femeie

Un avocat din Cluj a fost șantajat cu mii de euro de către doi şarlatani, după ce le-a trimis o serie de fotografii indecente, crezând că vorbea cu o femeie. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 17.02.2024, 12:50

Vezi și

Tânărul avocat şi-a făcut cont pe un site de dating, unde a fost abordat de o altă utilizatoare a aplicaţiei. Era însă un cont fals, în spatele căruia se aflau doi soţi.

I-au propus avocatului să facă schimb de numere de telefon, pentru a continua discuţia pe whatsapp, iar acesta, crezând că vorbeste cu o femeie, a acceptat. Din vorbă în vorbă, au ajuns să facă schimb şi de fotografii, unele dintre ele indecente, însă cele trimise de pe contul fals de cei doi soţi erau luate de pe internet. La scurt timp, avocatul stagiar a primit mesaje de ameninţare de la cei doi şarlatani, prin care i se cereau diferite sume de bani. În caz contrar, i-au spus că vor publica fotografiile intime cu el pe internet, dar şi pe uşa cabinetului de avocatură unde era stagiar.  

Şantajat, avocatul le-a tranferat bani celor doi soţi de 21 de ori

Timp de mai bine de o lună le-a tranferat bani de 21 de ori, sume între 180 si 25.000 lei. În total, pentru a nu face publice fotografiile, cei doi au primit 15.000 euro.

În cele din urmă, avocatul a mers la poliţie, iar în urma procesului, fiind recidivist, bărbatul a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Femeia a scăpat însă cu suspendare, pentru că e gravida, dar a stat în arest preventiv 4 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Avocat din Cluj, şantajat de doi soţi care l-au agăţat pe un site de dating. Le-a trimis fotografii deochiate, crezând că vorbeşte cu o femeie