Antena Meniu Search
x

Gol pușcă, un tânăr lovește și batjocorește un puști, în plină stradă, la Roznov. Alți tineri filmează și se amuză

Scene șocante filmate în localitatea Slobozia Roznov din Neamț. Un băiat de 16 ani a fost bătut cu sălbăticie și batjocorit în plină stradă de un individ cu doi ani mai mare, complet dezbrăcat. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.05.2020, 08:33

Gol pușcă, un tânăr lovește și batjocorește un puști, în plină stradă, la Roznov. Alți tineri filmează și se amuză - capturi video Facebook
  • Agresorul a cerut să fie filmat.
  • El a fost reținut și va fi prezentat magistaților cu propunere de arestare preventivă.

În înregistrarea video, care nu poate fi publicată din cauza conținutului extrem de violent, se vede cum agresorul îi cere unei alte persoane să filmeze, după care se duce glonț către băiatul de 16, care se afla împreună cu alți tineri.

Începe să-l lovească fără milă cu pumnii, până când victima cade la pământ. 

După ce imaginile au apărut în spaţiul public, fiind distribuite pe rețelele de socializare, poliţia s-a autosesizat şi l-a reţinut pe agresor, un tânăr de 18 ani.

"Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a comis fapta. 

Din cercetările preliminarii a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 18 ani se afla pe o stradă din orașul Roznov, ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit.

În referire la afirmația potrivit căreia polițiștii ar fi fost sesizați privitor la aceste aspecte, facem precizarea că niciun polițist din cadrul Poliției orașului Roznov nu a fost sesizat direct sau prin Serviciul Unic 112 cu privire la această faptă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, potrivit publicației Ziar de Neamț.

Astăzi, individul de 18 ani va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gol pușcă, un tânăr lovește și batjocorește un puști, în plină stradă, la Roznov. Alți tineri filmează și se amuză