Antena Meniu Search
x

Femeie în scaun cu rotile răsturnată pe stradă, la Cluj. A intrat cu scaunul în altă femeie (video)

O femeie în scaun cu rotile a fost răsturnată pe stradă, la Cluj, după ce a intrat cu scaunul electric în altă femeie, în timpul unui scandal.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.05.2020, 09:18

  • Un tânăr a răsturnat scaunul peste femeia cu dizabilități.
  • Poliția îi caută acum pe toți cei implicați în scandal.

Imagini incredibile au fost surprinse la Cluj, într-o stație de autobuz din cartierul Mărăști, unde un grup de 4 persoane s-au luat la ceartă cu o femeie în scaun cu rotile și însoțitoarea acesteia. Nu e clar motivul scandalului, din imagini, dar disputa a degenerat. 

Cele patru persoane, între care o femeie foarte virulent, strigau la persoana în scaun cu rotile, iar însoțitoarea acesteia a început și ea să devină agresivă. Astfel cele două s-au lovit reciproc cu un baston și o umbrelă, moment în care femeia imobilizată în scaunul electric a urmărit-o efectiv pe cealaltă și a lovit-o cu scaunul.

A fost momentul în care un tânăr care însoțea victima a răsturnat efectiv scaunul cu rotile, care a căzut peste femeia cu dizabilități. Imediat după ce împinge scaunul și îl răstoarnă, tânărul, împreună cu cei trei însoțitori, se urcă într-o Dacia Sandero galbenă și pleacă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

”Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale. Nu au fost depuse sesizări în acest sens”, precizează Poliția Cluj, citată de Știri de Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Femeie în scaun cu rotile răsturnată pe stradă, la Cluj. A intrat cu scaunul în altă femeie (video)