Antena Meniu Search
x

Băieţel de 3 ani în comă, cu splina şi coloana rupte, după ce a fost spulberat de şoferul care făcea Live pe Facebook (Video)

Noi detalii cutremurătoare în cazul accidentului teribil petrecut, aseară, pe drumul care leagă Timișoara de Serbia, între Jebel și Voiteg, provocat de un tânăr care era Live pe Facebook.

Noi detalii cutremurătoare în cazul accidentului teribil petrecut, aseară, pe drumul care leagă Timișoara de Serbia, între Jebel și Voiteg, provocat de un tânăr care era Live pe Facebook.

Un tânăr care făcea Live pe Facebook în timp ce zbura cu 200 km/h a provocat o tragedie.

Teodora e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă

Pe acelaşi subiect

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în autoturismul care circula regulamentar se afla o familie, soţ şi soţie, cu cei doi copii - un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de 9 ani - şi o tânără de 27 de ani. 

Comunitatea din Bocşa o plânge pe micuţa Teodora şi se roagă pentru frăţiorul ei

În urma impactului, fetiţa de 9 ani a murit. La fel şi şoferul autoturismului Audi, Florin Muntean, vinovat de producerea tragediei. Conform polițiștilor timișeni, băiețelul de trei ani era în scaun special, însă fetița de nouă ani care a murit nu purta centura de siguranță.

Toţi ceilalţi răniţi, aflaţi în maşina care circula regulamentar, au fost transportaţi la spital. 

Potrivit ultimelor informaţii, starea băieţelului de 3 ani este extrem de gravă. Copilul are splina spartă, coloana ruptă și traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucățile din splină sparte. Micuţul este în comă indusă.

Cei doi adulți și tânăra au fost transportați la Spitalul Județean Timișoara, starea lor de sănătate nefiind gravă. 

“Copilul are splina spartă, coloana ruptă și traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucățile din splină sparte. Este în comă indusă, pentru că nu ar suporta durerea“, a afirmat Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”.

Florin Muntean, tânărul în vârstă de 31 de ani, din Oravița, care a provocat accidentul rutier, era pasionat de viteză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, pe pagina sa de Facebook, tânărul s-a filmat și a transmis live de mai multe ori în timp ce conducea chiar și cu 220 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băieţel de 3 ani în comă, cu splina şi coloana rupte, după ce a fost spulberat de şoferul care făcea Live pe Facebook (Video)