Antena Meniu Search
x

El este tânărul care a murit Live pe Facebook, la 200 km/h. Copil de 9 ani moare nevinovat, alți 4 răniți în tragedia din Timiș (Video)

Șoferul autoturismului Audi, cel care făcea Live pe Facebook la 200 km/h și apoi a provocat tragedia din Timiș, de la Jebel, este un tânăr din Oravița. Se numește Florin Muntean și în momentul tragediei transmitea în direct pe contul personal de Facebook, cu muzica dată la maxim în mașină.

Șoferul autoturismului Audi, cel care făcea Live pe Facebook la 200 km/h și apoi a provocat tragedia din Timiș, de la Jebel, este un tânăr din Oravița.

Se numește Florin Muntean și în momentul tragediei transmitea în direct pe contul personal de Facebook, cu muzica dată la maxim în mașină.

Teodora e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă de şoferul Live pe Facebook (Video)

Pe acelaşi subiect

(Actalizare): Florin a stabilit un record de viteză în Live pe Facebook la volan, cu prețul vieții sale și a unei fetițe de 9 ani (Video).

4 secunde a apucat să transmită, după care a provocat o tragedie încercând să depășească un alt autoturism, la o viteză amețitoare.

Conform primelor imagini, în momentul în care a început transmisia, acum vitezometrului indica peste 180 km/h și era în urcare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După 4 secunde are loc impactul, iar telefonul cade pe banchetă, continuând să înregistreze chiar și intervenția pompierilor SMURD. După impact se aud vocile răniților și mașinile care se opresc la locul tragediei.

Pe lângă faptul că și-a pierdut viața în accident, Florin Muntean a oprit și destinul unei fetițe de 9 ani, iar o altă fetiță, de doar 3 ani, se zbate între viață și moarte la spital.

Potrivit poliţiştilor de la locul accidentului care a avut loc, vineri seara, între localităţile Jebel şi Voiteg, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa, spre Serbia, o fetiţă şi un bărbat au decedat în urma impactului.

Din primele informaţii reiese că o maşină care mergea dinspre Timişoara înspre Jebel a intrat într-o depăşire şi când a revenit pe banda iniţială s-a izbit de un tractor care mergea în faţă şi nu avea semnalizare. În urma impactului, maşina a fost proiectată într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

În urma accidentului, bărbatul care a lovit cu maşina sa tractorul a decedat. De asemenea, o fetiţă din autoturismul care circula regulamentar a fost declarată moartă. Şoferul decedat a fost proiectat prin parbrizul maşinii.

Alte patru persoane din maşina care circula regulamentar au fost transportate la spital, fiind rănite.

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri, dar şi cinci ambulanţe s-au deplasat la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » El este tânărul care a murit Live pe Facebook, la 200 km/h. Copil de 9 ani moare nevinovat, alți 4 răniți în tragedia din Timiș (Video)