Antena Meniu Search
x

Băieţelul de 8 ani dispărut la Pecineaga, căutat cu năvodul pescăresc în bazinele cu dejecţii (Video)

Iulian Alexandru Biţică, băieţelul dispărut la Pecineaga, este căutat în bazinele cu dejecţii ale unui complex de porci cu un năvod pescăresc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2019, 11:49

Băieţelul de 8 ani dispărut la Pecineaga, căutat cu năvodul pescăresc în bazinele cu dejecţii (Video) Vezi și

Iulian Alexandru Biţică, băieţelul dispărut la Pecineaga, este căutat în bazinele cu dejecţii ale unui complex de porci cu un năvod pescăresc.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a declarat pentru Observator că pompierii au început să-l caute pe Iulian Alexandru Biţică, copilul de 8 ani dispărut la Pecineaga, cu un năvod pescăresc.

De asemenea, Garda de Coastă va participa la căutări cu un sonar performant.

Iulian Alexandru Biţică, copilul de opt ani din localitatea constănțeană Pecineaga, a fost căutat marți de scafandri specializați în căutări la mare adâncime, în mediu toxic.

După ce au fost golite două bazine cu dejecții, nici urmă de băiețel. 

Căutările continuă şi în a patra patra zi, în bazinele de dejecții, unde se presupune că ar fi căzut copilul de 8 ani dispărut sâmbătă la Pecineaga.

Pompierii au golit cu motopompe două bazine până la 1,5 metri adâncime, însă misiunea autorităților este îngreunată și de faptul că apa este foarte densă. Astăzi, se va apela și la bărci pentru căutarea lui Iulian Alexandru Bițică. În funcție de rezultatul căutarilor, autoritățile vor decide dacă se va trece și la golirea celui de-al treilea bazin. 

Iulian Alexandru Biţică, filmat de camerele de supraveghere în apropierea unui bazin de dejecţii 

Imaginile de pe camerele de supraveghere confirmă că băiatul s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecţiilor. 

În operațiunea de căutare s-au implicat și scafandri voluntari pentru a face scufundări în mediu toxic. Astăzi, s-a început căutarea și cu navod pescăresc, în sprijinul pompierilor venind şi efectife ale Inspectoratului de Jandarmi Constanţa.

Copil dispărut la Pecineaga, în timp ce se juca lângă casă

Alexandru Iulian Bițică este de negăsit de sâmbătă, la amiază. Părinţii lui sunt divorţaţi şi îşi petrecea weekendul alături de tatăl său, în localitatea Pecineaga.

Sâmbătă, după ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei.  La un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut, a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma. 

Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie să anunţe imediat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băieţelul de 8 ani dispărut la Pecineaga, căutat cu năvodul pescăresc în bazinele cu dejecţii (Video)