Bărbat din Buzău, mort în urma unui conflict avut cu un prieten de pahar

De Redactia Observator.
Publicat: 28.02.2021, 12:51.
Actualizat: 28.02.2021, 12:51

Un bărbat de 37 de ani din Pârscov, judeţul Buzău, a murit, după ce a fost implicat într-un conflict cu un prieten de pahar.

Bărbatul ucis în Buzău avea 37 de ani

Trupul neînsufleţit al bărbatului ucis în Buzău a fost recuperat cu ajutorul unui excavator

Reporter Buzoian

Victima plecase de mai mult timp de acasă, însă dispariţia sa a fost anunţată după aproximativ trei săptămâni de mama bărbatului.

Conform Reporter Buzoian, mama victimei a anunţat dispariţia bărbatului de 37 de ani abia pe 26 februarie, susţinând că acesta obişnuia să mai plece cu săptămânile de acasă pentru a lucra în comunele din apropiere.

Anchetatorii au intrat pe fir şi au stabilit că bărbatul de 37 de ani şi-a petrecut ultimele ore de dinainte de dispariţia alături de un apropiat de 39 de ani din aceeaşi localitate, Pârscov.

Duminică dimineaţa, forţele de ordine au descins la principalul suspect şi au descoperit trupul neînsufleţit al bărbatului de 37 de ani îngropat în curtea casei acestuia.

Principalul suspect în cazul crimei de la Buzău este un bărbat cunoscut cu probleme psihice

A ieşit la iveală faptul că bărbatul de 37 de ani a fost tocmit să lucreze pentru prietenul său de 39 de ani. Ulterior, cei doi s-au pus la băut, iar între ei a izbucnit un conflict.

Bărbatul de 39 de ani, cunoscut cu probleme psihice, i-ar fi aplicat o palmă victimei, care ar fi căzut la pământ şi ar fi suferit o criză de epilepsie.

În urma efectuării necropsiei a reieşit că victima a murit înainte de a fi îngropat, iar anchetatorii susţin că principalul suspect s-a speriat în momentul în care victima a căzut la pământ şi din acest motiv a decis să ascundă trupul neînsufleţit prin îngropare.

Bărbatul de 39 de ani nu va fi propus pentru arestare preventivă, urmând să fie cercetat penal, în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi profanare de cadavre.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.