Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice, găsit carbonizat într-un Renault Megane, pe un câmp din Timiș

Poliția din Timiș a fost sesizată prin 112 că pe un câmp din localitatea Chișoda se află o mașină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. Polițiștii au găsit la fața locului un bărbat de 42 de ani, decedat, într-un Renault Megane ars în totalitate.

De Cornel Preda la 24.01.2021, 12:54
Bărbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice, găsit carbonizat într-un Renault Megane, pe un câmp din Timiș Vezi și
  • Polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă
  • Victima ar fi un bărbat născut în 1978, din localitatea Chișoda

Criminaliștii din cadrul IPJ Timiș și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au găsit un Renault Megane ars în totalitate pe un drum de țară din localitatea Chișoda, județul Timiș, iar în ea au identificat oseminte din trupul unui bărbat.

Polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă.

„De urgență s-au deplasat la fața locului polițiștii Secției 1 Rurale, criminalisti din cadrul I.P.J Timiș și polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale care au început o anchetă”, transmit reprezentanții Poliției Timiș.

Bărbatul s-ar fi urcat beat la volan

Victima ar fi un bărbat născut în 1978, din localitatea Chișoda, cunoscut ca având probleme psihice.

Bărbatul ar fi plecat sâmbătă seara de acasă, la ora 19, și nu s-a mai întors. Conform informațiilor, acesta ar fi băut peste măsură, s-a urcat la volan și a ajuns în câmp, unde s-a împotmolit. 

Într-un moment de panică, neștiind ce să facă, este posibil ca bărbatul să fi forjat mașina până a luat foc, cu el înăuntru.

- material realizat cu informații obținute de reporterul Observator Iulia Pop - 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice, găsit carbonizat într-un Renault Megane, pe un câmp din Timiș

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți,...

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți, salvatorii caută supravieţuitori sub dărâmături