Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit înecat în Bistrița, la Roznov, de scafandrii care căutau corpul adolescentei de 16 ani ce s-a aruncat de pe pod (Video)

Scafandrii care căutau corpul Andreei Caia, adolescenta de 16 ani care s-a aruncat de pe pod în Canalul Bistrița, la Roznov, au găsit un al doilea cadavru.

Scafandrii care căutau corpul Andreei Caia, adolescenta de 16 ani care s-a aruncat de pe pod în Canalul Bistrița, la Roznov, au găsit un al doilea cadavru.

Astfel, în timp ce efectuau scufundari la barajul hidrocentralei de la Zănesti pentru găsirea fetei care s-a sinucis, sâmbătă seară, aruncându-se in apă, scafandrii de la ISU Neamt au mai descoperit un cadavru.

Bărbatl găsit înecat era căutat de familie

Pe acelaşi subiect

Este vorba de un bărbat de 78 de ani, care era căutat de famile de aproximativ 6 săptămâni.

Bărbat găsit înecat în Bistrița, la Roznov

Vasile Rotaru fusese văzut ultima dată la un bar pe raza comunei Roznov, după ce ar fi fost la piață să vândă produse pe care le confecționa singur, din lână de oaie, și pe care le comercializa.

Rudele spun că acesta nu ar fi avut motiv să se sinucidă și cred că cineva ar fi avut motiv sa-i faca rau, mai ales ca bătranul abia luase pensia.

Organele de anchetă au preluat cazul și efectueaza cercetari în urma cărora vor stabili cauza decesului bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat găsit înecat în Bistrița, la Roznov, de scafandrii care căutau corpul adolescentei de 16 ani ce s-a aruncat de pe pod (Video)