Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a ucis soţia, director la spitalul din Piatra Neamţ, pentru că nu accepta despărţirea de ea

Atac şocant într-un spital din România! Directorul de îngrijiri medicale de la Spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ, o femeie de 50 de ani, a fost înjunghiată mortal. Atacatorul este chiar soţul ei. Bărbatul a urmărit-o şi a acţionat când asistenta-şefă a rămas singură în cabinet.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.01.2020, 19:38

Vezi și

Atac şocant într-un spital din România! Directorul de îngrijiri medicale de la Spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ, o femeie de 50 de ani, a fost înjunghiată mortal. Atacatorul este chiar soţul ei. Bărbatul a urmărit-o şi a acţionat când asistenta-şefă a rămas singură în cabinet. O oră s-au chinuit colegii să îi salveze viaţa. 

Bărbatul a fost prins imediat după atac, chiar în cabinetul victimei. Soţii Patriche erau în proces de divorţ. Bărbatul a mers la locul de muncă al soţiei şi a pândit-o pănă când a rămas singură. 

A dat apoi buzna în cabinetul ei, iar de aici şi până la crimă nu a mai fost decât un pas. Orbit de furie, bărbatul a dezlănţuit asupra femeii o ploaie de lovituri de cuţit. 

Ţipetele victimei au fost auzite de colegi, care au alertat angajaţii firmei de pază. Aceştia l-au dezarmat şi l-au reţinut pe individ, pănă la sosirea poliţiei. 

Asistenta a fost dusă imediat în Secţia de Terapie Intensivă. Colegii au încercat zadarnic să o salveze. Au resuscitat-o vreme de o oră, dar rănile erau mult prea grave. 

Anca Patriche tocmai fusese numită Director de îngrijiri medicale al spitalului, în urma unui concurs la care obţinuse un punctaj aproape de maximum. 

Din păcate, auzim tot mai des de cazuri de violenţă extremă. În România, una din patru femei cade victimă violenţei în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a ucis soţia, director la spitalul din Piatra Neamţ, pentru că nu accepta despărţirea de ea